Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Πάρκαρε παράνομα για «ένα βιαστικό ποτό» και άφησε σημείωμα


Ιδιοκτήτης αυτοκινήτου πάρκαρε σε πεζοδρόμιο, έκλεισε πάρκινγκ και άφησε επικό σημείωμα, κάνοντας τους χρήστες των social να «ξεσαλώσουν».

Το πάρκινγκ στο Βόλο φαίνεται ότι αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τους κατοίκους. Πάντως, υπάρχουν κι αυτοί που δεν πτοούνται και αφήνουν τα οχήματά τους όπου βρουν.

Όπως ένας ιδιοκτήτης που ανέβασε το ΙΧ σε πεζοδρόμιο, έκλεισε ιδιωτικό πάρκιγνκ, όμως άφησε ένα επικό σημείωμα, στο οποίο έγραφε πως είχε να κάνει κάτι βιαστικό.

Ωστόσο, η περιοχή που παράτησε το ΙΧ του είναι γεμάτη από μπαρ και επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να μην πείσει και τόσο τους χρήστες των social media, όταν είδαν την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Το σημείωμα έγραφε: «Συγγνώμη που το αφήνω εδώ. Όμως αναγκαστικά το έκανα αυτό, γιατί δεν μπόρεσα άλλο χώρο να βρω, κι είχα να κάνω κάτι βιαστικό. Ωστόσο, όποια στιγμή κι αν εισέλθετε, κάνετε μου ένα τηλέφωνο σας παρακαλώ στο ... και θα έρθω σε μισό λεπτό. Πάλι συγγνώμη σας ζητώ και σας ευχαριστώ».


Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων δεν φάνηκαν να πείθονται με την δικαιολογία του και οι περισσότεροι σχολίασαν καχύποπτα την ανάρτηση. «Σε εκείνο το σημείο που πάρκαρε μάλλον θα είχε να πιει κανένα βιαστικό ποτό στην Κουμουνδουρου», σχολίασε κάποιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ