Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Άνδρας πήγε στο νοσοκομείο επειδή έφαγε μπανάνα… τυλιγμένη σε προφυλακτικό


Ένας άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι του και χωρίς να έχει πάει στην τουαλέτα για περισσότερες από 24 ώρες, επειδή έφαγε μια μπανάνα που ήταν τυλιγμένη με προφυλακτικό.

Όπως αναφέρει η nypost.com, στο περιοδικό «Cureus» κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα, που ανέφερε ότι το περιστατικό αφορά έναν 34χρονο, χωρίς όμως να κατονομάζεται.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άνδρας έπαθε σοβαρή απόφραξη του εντέρου, επειδή εμποδίζονταν το λεπτό έντερο του, ενώ ισχυρίστηκε ότι «έπαθε κρίση λόγω της κατάθλιψης του» και έφαγε την μπανάνα που ήταν μέσα σε προφυλακτικό. Έτσι, έφτασε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά, ναυτία και εμετό, ενώ δεν μπορούσε να πιει κανένα ποτό ή να φάει κάτι άλλο.Ο 34χρονος λοιπόν, εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί μπόρεσαν να αφαιρέσουν το φρούτο από τον αγωγό των κοπράνων του. Μάλιστα, εικόνες από αξονική τομογραφία δείχνουν την μπανάνα στριμωγμένη στο έντερο του.

Εντούτοις, μετά από τρεις μέρες πήρε εξιτήριο και γρήγορα ανάρρωσε, χωρίς να κλονιστεί η υγεία του, ενώ χρειάστηκε για έξι μήνες να ακολουθήσει μια δίαιτα χαμηλή σε φυτικές ίνες.

«Είχε επιστροφή των κανονικών κενώσεων και ο πόνος του ήταν ελεγχόμενος… Στους έξι μήνες, επανήλθαν τα κανονικά μοτίβα του εντέρου. Έτσι, μπόρεσε να επανέλθει σιγά-σιγά στον τρόπο ζωής του», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ