Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Έχει και σύζυγο και σύντροφο και δέχεται πολλές επιθέσεις – «Οι καημένοι, τους λυπάμαι και τους δύο»


Υπάρχει μια TikToker που λέει πως έχει και σύζυγο και σύντροφο, αλλά και πολλούς σχολιαστές που της στέλνουν επιθετικά και άσχημα σχόλια. Η @middlespoonpodcast, γνωστή ως Sarah, δημοσιεύει βίντεο για τους τρεις τους στο TikTok και στο Instagram, απαντώντας σε ερωτήσεις των ακολούθων της σχετικά με την ανοιχτή σχέση της.

Σε ένα TikTok βίντεο που ανέβασε αυτή την εβδομάδα, απάντησε την κριτική που δέχεται. «Το να είσαι σε μια πολυερωτική σχέση με δύο άνδρες που δεν έχουν αυτή τη στιγμή άλλους συντρόφους… Θα σε … μισήσουν!», έγραψε στο βίντεο, το οποίο με τις 171.400 προβολές.

«Προφανώς είμαι εγωίστρια, παραληρηματική, νάρκισσος και πρέπει να τους αφήσω να φύγουν», έγραψε η Sarah στη λεζάντα.

Σε ένα άλλο βίντεο απάντησε στο επιχείρημα ότι θα έπρεπε να δώσει τα χαρτιά του διαζυγίου για να στον σύζυγό της Ryan ή να αφήσει τον φίλο της Ronnie. «Μου αρέσει που όλοι μου λένε συνέχεια ότι πρέπει να παρατήσω τον άντρα μου ή το αγόρι μου», ανταπάντησε.
«Αντιλαμβάνεστε ότι απλά θα καταλήξουν σε μια άλλη πολυερωτική σχέση, σωστά; Δεν θέλουν να τους παρατήσω», υποστήριξε.
Τα αγενή σχόλια στα βίντεό της όμως δεν σταμάτησαν. «Αν κάποιον άντρα δεν τον πειράζει που ένας άλλος άντρας είναι μαζί σου, δεν σε αγαπάει πραγματικά. Αν σε αγαπούσε, δεν θα μπορούσε να το αντέξει αυτό», έγραψε ένας χρήστης.

«Σε τι αμαρτωλό κόσμο ζούμε!», σχολίασε ένας άλλος.

«Τα καημένα τα παλικάρια τους λυπάμαι τόσο πολύ και τους δύο», σημείωσε ένας τρίτος.

«Θα προτιμούσα να είμαι μόνος για το υπόλοιπο της ζωής μου παρά να πρέπει να ζήσω έτσι», τόνισε ένας άλλος.

Η πολυερωτικότητα δεν είναι και τόσο ασυνήθιστη στις μέρες μας. Μια μελέτη του 2021 που δημοσιεύτηκε στο Frontiers in Psychology διαπίστωσε ότι ένας στους έξι ερωτηθέντες ήθελε να τη δοκιμάσει, ενώ ένας στους εννέα ανέφερε ότι ήταν πολυερωτικός κάποια στιγμή στη ζωή του.
Σε ένα πρόσφατο TikTok, η Sarah ζήτησε και από τους δύο άνδρες της να μοιραστούν το αγαπημένο τους πράγμα για τον άλλον. Ο σύζυγός της επαίνεσε τις μαγειρικές ικανότητες του φίλου της. Ο φίλος της είπε γλυκά για τον σύζυγό της: «Ο τρόπος που σου φέρεται με αγάπη και σεβασμό ό,τι κι αν συμβεί – γιατί το αξίζεις αυτό!».

«Είμαι ένα τυχερό κορίτσι!», σχολίασε εκείνη.
Το ζευγάρι φαίνεται να έχει μια ευτυχισμένη σχέση, απολαμβάνοντας τριπλά ραντεβού. Η Sarah αποκάλυψε ακόμη και τον τρόπο που κοιμούνται. Στο βίντεο, οι άνδρες φαίνονται να κοιμούνται στα δικά τους κρεβάτια με τα χέρια τους κολλημένα με ταινία. Όταν κάποιος ρώτησε γιατί οι άντρες ήταν δεμένοι, εκείνη απάντησε: «Γιατί όλοι ήδη νομίζουν ότι τους κρατάω ομήρους».

Πάντως, παρά τα πολλά αρνητικά σχόλια, υπάρχουν και εκείνοι που την υποστηρίζουν. «Ζει την καλύτερη ζωή της» και «τυχερό κορίτσι», έγραψαν κάποιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ