Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Ρώσοι στρατιώτες εξοντώνονται από ουκρανικό πύραυλο – «Όποιος έρχεται στη γη μας με σπαθί, θα πεθάνει από το σπαθί» (Προσοχή: σκληρό βίντεο)


Ουκρανός αξιωματικός φέρνει στο φως της δημοσιότητας πλάνα από τη στιγμή που μια ομάδα Ρώσων στρατιωτών εξοντώνονται από Ουκρανούς που εκτοξεύουν πύραυλο εναντίον τους. Ο Ουκρανός αξιωματικός Anatoly Shtefan, ο οποίος μοιράστηκε τα πλάνα, έγραψε στο Twitter: «Όποιος έρχεται στη γη μας με σπαθί, θα πεθάνει από το σπαθί».

Στο βίντεο, μια ομάδα ανυποψίαστων Ρώσων στρατιωτών φαίνεται να περιπλανιέται ανάμεσα σε νάρκες. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, πυρά εκτοξεύονται από Ουκρανούς στρατιώτες οι οποίοι είναι κρυμμένοι. Σύμφωνα με σχόλια στο Twitter το όπλο που χρησιμοποιήθηκε πιστεύεται ότι είναι ένας ουκρανικός αντιαρματικός εκτοξευόμενος πύραυλος, ο Stugna-P.

Προσοχή, σκληρό βίντεο:


Οι σχολιαστές στο Twitter αναφέρθηκαν στην απίστευτη ακρίβεια του όπλου. «Όποιος έριξε αυτές τις τρεις βολές είναι, χωρίς αμφιβολία, ο καλύτερος χειριστής στη γη» σχολίασε ένας.

Αφού χτυπήθηκαν από το φονικό όπλο, δύο στρατιώτες που γλίτωσαν γυρνούν πίσω για να προσπαθήσουν να σώσουν τους συντρόφους τους. «Οι στρατιώτες δεν είναι μόνοι τους. Εκπλήσσομαι που γύρισαν πίσω για τους τραυματισμένους συντρόφους τους», σχολίασε κάποιος άλλος.

Λίγο μετά την παραλαβή των τραυματισμένων συντρόφων τους, οι Ρώσοι στρατιώτες πυροβολούνται ξανά από το ίδιο όπλο. Στη συνέχεια αρχίζουν να φεύγουν τρομοκρατημένοι. Το βίντεο δείχνει στη συνέχεια τα άψυχα σώματά τους διασκορπισμένα στο έδαφος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ