Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Πρόστιμο 17.000€ σε νεαρή επειδή μαγείρεψε καρχαρία (βίντεο)


Η αρμόδια υπηρεσία της Κίνας παρακολούθησε το βίντεο της νεαρής κοπέλας, με αποτέλεσμα να προβεί στις απαραίτητες κυρώσεις.

Μια δημιουργός περιεχομένου από την Κίνα ήρθε αντιμέτωπη με τις αρχές της χώρας, καθώς παραβίασε ένα σημαντικό νόμο που διέπει την χώρα.

Η νεαρή κοπέλα που έχει το ψευδώνυμο «Tizi» εντοπίστηκε από τις αρχές της πόλης Νατσόνγκ. Η γυναίκα στην κατάθεση που παραχώρησε, δήλωσε πως αγόρασε τον λευκό καρχαρία τον περασμένο Απρίλιο και αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να τον μαγειρέψει.


Το βίντεο, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω παραβιάζει τον νόμο περί προστασίας άγριων ζώων. Η παράνομη κατοχή λευκού καρχαρία, μπορεί να οδηγήσει κάποιον στην φυλακή και η ποινή του να ανέρχεται από 5-10 χρόνια.
Στην δημοσίευση της η κοπέλα ποζάρει δίπλα στον νεκρό καρχαρία, ώστε να δείξει στο κοινό, πόσο μεγάλος είναι. Έπειτα συνέχισε στην διαδικασία που έκανε, προκειμένου να φτάσει στο σημείο να τον μαγειρέψει.

Οι αρχές στην ανακοίνωση που εξέδωσαν ανέφεραν πως η κοπέλα αγόρασε τον καρχαρία μέσω διαδικτύου και είχε πληρώσει 1.000€. Στην υπόθεση εμπλέκονται άλλα δύο άτομα και η τοπική αστυνομία έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ