Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Τέρης Χρυσός: Θέλω να πεθάνω για να λυτρωθώ – Παίρνω σύνταξη 690 ευρώ, το σπίτι είναι υποθηκευμένο


«Θέλω να πεθάνω για να λυτρωθώ. Δεν αξίζει τέτοια ζωή για κανένα καλλιτέχνη με αυτή τη σύνταξη που παίρνουμε. Έχω φτάσει στα όριά μου. Το μόνο που σκέφτομαι καθημερινά είναι ο θάνατος» λέει ο Τέρης Χρυσός.

Μιλώντας στην Espresso λέει: «Έπαιρνα σύνταξη του ΙΚΑ. Πλήρωνα κανονικά τα ένσημά μου για 40 χρόνια. Η σύνταξη που μου είχαν βγάλει ήταν 600 ευρώ […] Εγκρίθηκε η τιμητική σύνταξη όμως βγήκε ένας νόμος επί υπουργίας Βενιζέλου που έλεγε “όποιος λαμβάνει τιμητική σύνταξη δεν έχει το δικαίωμα να παίρνει σύνταξη του ΙΚΑ”. Και μου την κόβουν με αποτέλεσμα να μείνω με τα 690 ευρώ της τιμητικής. Το σπίτι των 55 τμ που μένω το έχει προσημειώσει το ΙΚΑ».

«Όταν είδα τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ότι θα πάρω μία μικρή αύξηση 53 ευρώ ένιωσα μία ανακούφιση ότι θα μπορώ να πηγαίνω λίγο πιο άνετα σούπερ μάρκετ. Προχθές πήγα να πάρω τη σύνταξή μου και διαπίστωσα ότι δεν μπήκε καμία αύξηση. Είναι καθαρά εμπαιγμός και απανθρωπιά αυτό που βιώνουμε» λέει με οργή. «Στην άκρη δεν έχω κανένα κομπόδεμα» αναφέρει.

«Το θέμα του Κυριάκου Μητσοτάκη μου έχει κάνει πολύ κακό»

Στη συνέχεια ο Τέρης Χρυσός αναφέρεται σε αυτούς που λένε ότι είναι ο πατέρας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Το θέμα του Κυριάκου Μητσοτάκη μου έχει κάνει πολύ κακό. Πιστεύουν ότι έχω συγγένεια μαζί του. Είναι ένα μεγάλο ψέμα που το έβγαλε πριν χρόνια ο Τζίμης Πανούσης. Αυτό το θέμα με γονάτισε ως προσωπικότητα. Πιστεύουν ότι μου δίνει λεφτά η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Είναι δυνατόν να είμαι ο υποτιθέμενος πατέρας του Κυριάκου και να ζω σε σπίτι 55 τμ υποθηκευμένο; Αστεία πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ