Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Μπο για Καρολίνα Καλύβα: "Μου έστειλε μήνυμα αλλά τι να μου εξηγήσει - Νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις" - Τι είπε για τον Μάριο Πρίαμο


Για τα όσα έγιναν με την Καρολίνα Καλύβα, έπειτα και τη δήλωσή της «τι θα κάνει, θα με σκοτώσει;», μίλησε εκ νέου ο Μπο.

«Ο κόσμος έχει ήδη μια άποψη. Είμαι καλά. Καλά είπε η Καρολίνα, εννοείται ότι δεν θα τη σκοτώσω. Ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Ό,τι έγινε, έγινε, όλα καλά. Μου έστειλε μήνυμα η κοπέλα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περαιτέρω. Το είδαμε παρέα με όλη την Ελλάδα αυτό το συμβάν, δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση» είπε χαρακτηριστικά ο Μπο επιβεβαιώνοντας ότι η πρώην παίκτρια του Survivor All Star τον προσέγγισε αλλά ο ίδιος δεν ανταποκρίθηκε.

Όσο για τις δηλώσεις που έκανε η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα και τους ισχυρισμούς της ότι η σχέση τους δεν ήταν τόσο σοβαρή, είπε: «Η μάνα είναι μάνα. Αγαπάει και προστατεύει το παιδί της, είτε με τον σωστό, είτε με τον λάθος τρόπο. Είναι υποκειμενικό. Είναι μάνα, μην το ξεχνάμε. Μπορεί και να παρασυρθεί, αυτό δεν θα το κρίνω εγώ».

Αναφορικά με το ποιος από τους δύο θέλησε να γίνει γνωστή η σχέση τους στο κοινό, είπε: «Δεν κοινοποίησα ποτέ εγώ αυτή τη σχέση. Η σχέση μας κοινοποιήθηκε μέσω Instagram από δικά της story πρώτα. Εγώ έκανα repost, μετά βγήκαν οι φίλες της, η Σοφιάννα και η Παυλίνα και το ανακοίνωσαν κι εγώ απλά το επιβεβαίωσα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και το ενδεχόμενο να μιλήσουν κάποια στιγμή για όλα όσα έγιναν. «Δεν νομίζω ότι θα μιλήσω στον Μάριο. Τι να του πω; Νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις. Ήταν κάτι δυνατό, με προοπτικές στο δικό μου μυαλό, όμως κράτησε έναν μήνα, οπότε δεν θα με στιγματίσει. Κι από τις δύο πλευρές ήταν άσχημο. Ήταν δύο άνθρωποι που ήταν στη ζωή μου, ο ένας ερωτικά κι ο άλλος φιλικά κι είναι κρίμα. Πιο πολύ σε πειράζει, λόγω της ανθρώπινης σχέσης και όχι της προσωπικής».

Τέλος, αναφέρθηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία είναι σε σχέση τον τελευταίο καιρό με τον Μάριο Πρίαμο. «Με την Ελευθερία Ελευθερίου έχουμε μιλήσει αρκετές φορές και αυτή ζει τη δική της ιστορία», είπε ο Μπο και κλείνοντας, σημείωσε: «Τα πράγματα της Καρολίνας ήρθε και τα πήρε η μητέρα της και ο αδερφός της. Ήπιαμε έναν καφέ, τα είπαμε μια χαρά, σαν άνθρωποι μεγάλοι και λογικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ