Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Το πιο unfair νοκ άουτ της χρονιάς: Πήγε να τον χαιρετήσει και αυτός τον ξάπλωσε


Το «Ευ Αγωνίζεσθαι» υπάρχει για όλα τα αθλήματα, όμως δεν το ασπάζονται όλοι, δίνοντας προτεραιότητα στην επίτευξη του στόχου και της κατάκτηση της νίκης. Κάπως έτσι θα σκέφτηκε και ο Ruben Torres...

Ο 24χρονος πυγμάχος, το Σάββατο, αγωνιζόταν για το «Path To Glory» στην Καλιφόρνια, με τον Christian Baez, σε μία μάχη 10 γύρων, κατά την διάρκεια του οποίου κατάφερε να ρίξει τον αντίπαλο στο έδαφος.

Ο 30χρονος αθλητής από την Βενεζουέλα γρήγορα σηκώθηκε στα πόδια του και ήταν έτοιμος να συνεχίσει τον αγώνα, απλώνοντας όπως συνηθίζεται το χέρι του στον αντίπαλο, προκειμένου να χτυπήσουν τα γάντια τους.

Ο Ruben Torres όμως έκανε μία κίνηση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς μπορεί να ακούμπησε το γάντι του αντιπάλου του, αλλά αμέσως του έριξε ένα αριστερό χουκ, με αποτέλεσμα να τον βγάλει νοκ άουτ και να κερδίσει τον αγώνα.
«Αυτή είναι η πυγμαχία και πυγμάχοι σαν και εμένα, είμαστε πάντα στην επίθεση. Ο διαιτητής έδωσε το σήμα να ξεκινήσουμε τον αγώνα και εγώ μπήκα φουριόζος, ειδικά από τη στιγμή που τον είχε γκρεμίσει. Τον χτύπησα με ένα αριστερό χουκ και αυτό ήταν. Ο αγώνας τελείωσε. Είμαι έτοιμος να προχωρήσω σε μεγαλύτερους και καλύτερους αγώνες, ανεβαίνοντας στην βαθμολογία», είπε χαρακτηριστικά.

Ενδεικτικό των αντιδράσεων που υπήρξαν για την κίνησή του αυτή, ήταν το μήνυμα του Mark Ortega που είναι παραγωγός για το PBC στο FΟΧ: «Αυτό είναι ένα ψέμα από τον Ruben Torres. Πήγε να αγγίξει τα γάντια και αμέσως μετά έριξε την μπουνιά για νοκ άουτ. Φουριόζος θα ήταν αν δεν ακουμπούσε τα γάντια. Ήταν νόμιμο, αλλά βρώμικο το χτύπημα».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ