Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Εντυπωσιακό βίντεο με τις κινήσεις καπετάνιου πλοίου λίγο πριν δέσει στο λιμάνι της Λέσβου


Μια κάμερα 360 μοιρών κατέγραψε όλες τις κινήσεις του καπετάνιου ενός επιβατηγού πλοίου λίγο πριν δέσει στο λιμάνι της Λέσβου. Μέσα από το βίντεο φαίνονται οι κινήσεις του καπετάνιου αλλά και οι ελιγμοί του πλοίου έως ότου δέσει στο λιμάνι.

Όσοι ταξιδεύουν με καράβι, ανυπομονούν να ακούσουν την ανακοίνωση από τα μεγάφωνα πως το πλοίο τους πλησιάζει στο λιμάνι και πρέπει να παίρνουν σειρά για την έξοδο και τα οχήματά τους. Την ώρα που οι οδηγοί κατεβαίνουν στο γκαράζ και οι επιβάτες περιμένουν να «πατήσουν το πόδι τους» στον αγαπημένο τους προορισμό, στην γέφυρα του πλοίου ο καπετάνιος έχει πολύ δουλειά.

Μια κάμερα 360 μοιρών κατέγραψε όλες τις κινήσεις του καπετάνιου ενός επιβατηγού πλοίου λίγο πριν δέσει σε ένα λιμάνι. Συγκεκριμένα, το «Αρχιπέλαγος» τοποθέτησε την κάμερα στο καράβι «Νήσος Σάμος», που κάνει την κλασική γραμμή του ΒΑ Αιγαίου, σε ένα ημερήσιο ταξίδι από Πειραιά για Λέσβο.

Μέσα από το βίντεο δίνεται η δυνατότητα να δούμε τους χειρισμούς πρόσδεσης του καπετάνιου Γιώργου Αρβανίτη με το πλοίο της Hellenic Seaways του Ομίλου Attica, στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Δείτε το βίντεο του arxipelagoscom:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ