Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Με τα μακριά μαλλιά της βγάζει τρελά λεφτά στο OnlyFans – Δεν χρειάζεται καν να ανεβάσει γυμνές φωτογραφίες


Έναν τρόπο να βγάζει αρκετά χρήματα στο OnlyFans, χωρίς ωστόσο να είναι υποχρεωμένη να βγάζει τα ρούχα της, βρήκε η 29χρονη Rojeana Macapagal. Βασικό αξεσουάρ τα μαλλιά της, που λατρεύει, τα οποία σε μήκος φτάνουν κάτω από τα οπίσθιά της. Η Ραπουνζέλ ξεκίνησε την επικερδή δραστηριότητα πριν αρκετούς μήνες και έχει μείνει άναυδη από τα χρήματα που μπορούν να δώσουν οι άνδρες για να τη δουν απλά να παίζει με τα μαλλιά της.

«Μου ζητούν κυρίως βίντεο όπου παίζω με τα μαλλιά μου, κουρεύω τα μαλλιά μου, φτιάχνω κότσο ή έχω τα μαλλιά μου δεμένα… Κάποιοι ρωτούν αν μπορώ να κάνω φωτογράφιση σε αεροδυναμική σήραγγα», αποκάλυψε η Macapagal σε συνέντευξή της στο Media Drum World, την οποία αναμετέδωσε η New York Post.

H νεαρή χρεώνει 20-60 δολάρια για βίντεο που έχουν διάρκεια 3-15 λεπτά. Οι συνδρομητές του OnlyFans πληρώνουν ακόμα και για να τη δουν να λούζεται και η Rojeana δεν τους χαλάει το χατήρι, βιντεοσκοπώντας τα μαλλιά της με τις σαπουνάδες.

«Δεν κάνω γυμνά στο OnlyFans. Είναι μόνο βίντεο με μαλλιά» διευκρινίζει. Το μήκος τους φτάνει τα 91cm και τα κέρδη της δεν είναι πάντα τα ίδια, εξαρτάται από τα πόσα βίντεο φτιάχνει. Υπολογίζει όμως ότι κάθε μήνα κερδίζει 500 δολάρια.


Η Macapagal γεννήθηκε στις Φιλιππίνες, όπου πάντα είχε τα μαλλιά της μέχρι τη μέση της. Ωστόσο από τη στιγμή που μετακόμισε στην Αριζόνα το 2011 αποφάσισε να τα αφήσει να μακρύνουν περισσότερο. «Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να αφήσω τα μαλλιά μου να μακρύνουν κάτω από τον πισινό μου, παρά μόνο όταν μετακόμισα στις ΗΠΑ» λέει. Διευκρινίζει ότι δεν είναι μόνο οι συνδρομητές του OnlyFans που τους αρέσουν τόσο τα μακριά μαλλιά, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που της κάνουν κομπλιμέντα και στην καθημερινότητά της.

«Αισθάνομαι ότι τα μακριά μαλλιά προσθέτουν φυσική ομορφιά, γιατί πάντα δέχομαι κομπλιμέντα κάθε φορά που βγαίνω έξω», καυχιέται. «Νομίζω ότι στους περισσότερους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες με μακριά μαλλιά» προσθέτει.


Η… μάχη με την καθαριότητα

Όμως δεν είναι πάντα εύκολο να διατηρείς τόσο όγκο μαλλιών, με την Macapagal να παραδέχεται ότι τούφες πέφτουν σε όλο το σπίτι και ότι συχνά περνάει κακές μέρες με την κόμη της. «Το πιο δύσκολο πράγμα σχετικά με τα μαλλιά μου είναι το καθάρισμα μετά. Τα μαλλιά μου βρίσκονται παντού – στο υπνοδωμάτιο, στο μπάνιο, στο σαλόνι, όπου θέλετε. Η ηλεκτρική μου σκούπα είναι γεμάτη τρίχες και είναι δύσκολο να τις βγάζω», πρόσθεσε η μελαχρινή.


Αν και παλεύει με τα μαλλιά που καταλήγουν στο πάτωμα, δεν έχει σκεφτεί να τα κόψει και ο επικερδής λογαριασμός της στο OnlyFans είναι μόνο μια επιπλέον αιτία για να κρατήσει τα μαλλιά της μακριά. Παρόλα αυτά δεν κατέχει το Ρεκόρ Γκίνες για το μήκος των μαλλιών. Αυτό ανήκει στην ινδή έφηβη Nilanshi Patel που τα μαλλιά της φτάνουν μέχρι τα πόδια της και έχουν μήκος 200cm.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ