Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Ο διαιτητής Καραντώνης μπαίνει στο περιθώριο - «Περαιτέρω εκπαίδευση» προανήγγειλε ο Μπένετ (το κακό δεν είναι η εκπαίδευση μίστερ Μπένετ - Το ThessBomb σας δίνει "ιδέα"...)


Τα λάθη που έκανε ο διαιτητής, Δημήτρης Καραντώνης, κατά τη διάρκεια του Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός τον βάζουν στο… περιθώριο, όπως συμπεραίνεται και από την δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας, Στιβ Μπένετ.

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο Στιβ Μπένετ ανακοίνωσε την απόφαση, να θέσει επί της ουσίας στο περιθώριο τον Έλληνα ρέφερι για τους επόμενους μήνες, αλλά -πιθανότατα- και τον Άγγελο Ευαγγέλου, ο οποίος ήταν υπεύθυνος VAR.

Η δήλωση του Στιβ Μπένετ στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

«Σε συνέχεια του αγώνα μεταξύ της Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης και της Π.Α.Ε Ολυμπιακός, ο οποίος διεξήχθη την Δευτέρα 29/08/2022, η ΚΕΔ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συνολική απόδοση ορισμένων εκ των αξιωματούχων του αγώνα δεν ήταν αποδεκτή.

Ως αποτέλεσμα, η Κ.Ε.Δ. θα λάβει τα αρμόζοντα εσωτερικά πειθαρχικά μέτρα και θα παρέχει για μερικούς μήνες περαιτέρω επιπρόσθετη κατάρτιση και εκπαίδευση σε αυτούς τους αξιωματούχους προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το επίπεδο της απόδοσης πληροί τις προϋποθέσεις των προτύπων που αναμένονται από όλους τους αξιωματούχους αγώνα σε αυτό το επίπεδο».


Σημ. ThessBomb: Το κακό μίστερ Μπένετ δεν είναι η εκπαίδευση στην περίπτωση Καραντώνη. Ψάξε τι είπε ο Κούγιας για το βενζινάδικο στην Βουλιαγμένη και τι του εκμυστηρεύτηκε, εκεί, πρόεδρος ομάδας. Τότε θα καταλάβεις πώς συνδέονται τα πράγματα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ