Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Όταν ο ELVIS συνάντησε τους BEATLES


Σε μουσικές μιας άλλης εποχής θα ταξιδέψουν το κοινό απόψε το βράδυ στην πλαζ Αρετσούς οι SKELTERS, στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων του Παρά θιν’ αλός.

2,5 ώρες με τραγούδια του Βασιλιά αλλά και του κορυφαίου συγκροτήματος όλων των εποχών, που θα φέρουν αναμνήσεις και σίγουρα θα κάνουν να χορέψει!

Παρά το γεγονός ότι ακόμα υπάρχει ένας μύθος γύρω από την γνωριμία τους, η συνάντηση όντως πραγματοποιήθηκε στις 27 Αυγούστου του 1965 στο σπίτι του Elvis στο Μπέβερλυ Χιλς. Μπορεί με τα λόγια να μην κατάφεραν να σπάσουν τον πάγο μεταξύ τους, όμως όταν ο Elvis έφερε μερικά μουσικά όργανα η συνύπαρξη ήταν εκρηκτική!

Αυτή η χημεία θα μεταφερθεί στη σκηνή του Παρά θίν’ αλός δίνοντας τη δυνατότητα να ακουστούν όλες οι μεγάλες τους επιτυχίες!

Οι Skelters είναι μια σύγχρονη Rock μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Επέλεξαν το όνομα τους επηρεαζόμενοι από το τραγούδι των Beatles “Helter Skelter”.

Έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 3000 εμφανίσεις σε όλα τα live stages της Θεσ/νίκης, της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, σε festivals, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές κ.ά. Επίσης έχουν συνεργαστεί σε live εμφανίσεις τους με καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως ZZ Top, Pavlov’s Dog, Nazareth, Iron Butterfly, Steve Harley & Cockney Rebel, Puressence κ.ά.. Τον Ιούνιο του 2009 κυκλοφόρησαν το πρώτο άλμπουμ με τίτλο “Explain To Me” από την Lyra/Pan-Vox, και το 2016 το δεύτερο album με τίτλο “Revive” από την New Dream Records.

Στην παρούσα τους μορφή αποτελούνται από τους:
Κιθάρα, Φωνητικά, Πιάνο: Άγγελος Χαραβιτσίδης
Ντραμς, Κρουστά, Φωνητικά, Πιάνο: Δανιήλ Χαραβιτσίδης
Κιθάρα, Φωνητικά: Κωστής Βογιατζόγλου
Μπάσο: Θοδωρής ΝικολάουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ