Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Σερβιτόρα πήρε την εκδίκησή της από πελάτισσες που έφυγαν χωρίς να πληρώσουν (βίντεο)


H νεαρή TikToker γνώρισε την αποθέωση από όσους είδαν το video που ανέβασε και το οποίο έχει ξεπεράσει τις 400.000 προβολές.

Το να δουλεύεις στον χώρο της εστίασης ως σερβιτόρος, σημαίνει οτι πρέπει να έχεις γερά νεύρα και στομάχι, καθώς θα πρέπει να είναι συνέχεια χαμογελαστός, ευγενικός και να ανέχεσαι τις παραξενιές των πελατών που καλείσαι να εξυπηρετήσεις...

Και να ήταν μόνο αυτά; Πολλές φορές πελάτες επιχειρούν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν, όπως έγινε με την πρωταγωνίστρια του παρακάτω περιστατικού. Η TikToker «jurassicah» ανέβασε ένα video στον προσωπικό της λογαριασμό, με την εκδίκηση που πήρε από μία παρέα γυναικών που πήγε στο μαγαζί που δούλευε και έφυγε τρέχοντας χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό ύψους 125 δολαρίων.

Μόνο που από την βιασύνη τους για να φύγουν, μία από τις κοπέλες, ξέχασε τα γυαλιά της εκεί, τα οποία η σερβιτόρα.

Στο video φαίνεται να τα κρατάει και να λέει: «Στα κορίτσια που έφυγαν χωρίς να πληρώσουν τον λογαριασμό τους. Ξεχάσατε τα γυαλιά σας», την ώρα που τα πετάει στο έδαφος και τα πατάει, σπάζοντάς τα.

Μάλιστα, η αξία τους παίζει να ήταν πολύ μεγαλύτερη από τον λογαριασμό, καθώς όπως αναφέρουν στα σχόλια της ανάρτησης, μπορεί να αξίζουν ακόμα και 300 δολάρια.
Άρα, η παρέα που έριξε το... πιστόλι, παίζει τελικά να βγήκε ζημιωμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ