Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Βλάβη σε τρενάκι λούνα παρκ άφησε για 90 λεπτά κρεμασμένα 19 άτομα σε ύψος 6 μέτρων


Ένα κορίτσι τραυματίστηκε όταν το τρενάκι σε λούνα παρκ της Βρετανίας σταμάτησε λόγω βλάβης. Στα βαγόνια του «Rocket Coaster» στο Southport Pleasureland στο Μέρσεϊσαϊντ βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα 19 άτομα και χρειάστηκε να παραμείνουν κρεμασμένα για 90 λεπτά σε ύψος 6 μέτρων.

Οι επιβάτες, μεταξύ των οποίων και παιδιά, παγιδεύτηκαν στα καθίσματά τους - κάποιοι ανάποδα - προτού σπεύσουν στο σημείο οι ομάδες συντήρησης από το θεματικό πάρκο για να τους απεγκλωβίσουν.



Χρειάστηκε μιάμιση ώρα για να ολοκληρωθεί η διάσωση με σοκαρισμένους μάρτυρες να λένε ότι μικρά παιδιά κρέμονταν στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια νεαρή κοπέλα χτύπησε το κεφάλι της και έπεσε αναίσθητη αλλά ανέπνεε όταν έφτασε το ασθενοφόρο και η πυροσβεστική για να τη μεταφέρουν σε κοντινό νοσοκομείο.



Το θεματικό πάρκο είπε ότι «λυπάται για την αγωνία που προκλήθηκε» και πρόσθεσε ότι διεξάγεται ενδελεχής έρευνα, ενώ υποστήριξε ότι όλοι οι έλεγχοι ρουτίνας συντήρησης είχαν πραγματοποιηθεί πριν ξεκινήσει η διαδρομή το πρωί του Σαββάτου.

«Κανείς δεν κινδύνευε να πέσει από τη διαδρομή», δήλωσε εκπρόσωπος του Southport Pleasureland.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ