Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Grace Athanatos: Το εντυπωσιακό μοντέλο ελληνικής καταγωγής πιάστηκε να έχει κρύψει κοκαΐνη... πού, λέτε...


Η Grace Athanatos, μοντέλο και influencer, ελληνικής καταγωγής από την Αυστραλία, ευχαρίστησε τη νομική ομάδα της αφού απέφυγε την καταδίκη για κακούργημα για μια υπόθεση που απασχόλησε πολύ τη χώρα. Τον περασμένο Μάιο συνελήφθη σε συναυλία στο Σίδνεϊ να έχει κρύψει στον κόλπο της 5,6 γραμμάρια κοκαΐνης μέσα σε δεμένο προφυλακτικό.

Η 24χρονη καλλονή, που δηλώνει φοιτήτρια, influencer και παράγει υλικό και για την σελίδα της στην πλατφόρμα Only Fans πιάστηκε από σκυλιά που είναι ειδικά εκπαιδευμένα για να εντοπίζουν ναρκωτικές ουσίες προτού μπει στο χώρο όπου θα γινόταν η συναυλία ενός διάσημου dj στο Σίδνεϊ.

Η αστυνομία βρήκε ένα δεμένο προφυλακτικό στα γεννητικά της όργανα έπειτα από έρευνα που έγινε σε ιδιωτικό δωμάτιο. Στη συνέχεια κατηγορήθηκε πως έκανε εμπόριο ναρκωτικών αφού η ποσότητα ήταν μεγαλύτερη από όσο μπορεί να θεωρηθεί «για προσωπική χρήση». Στους αστυνομικούς ανέφερε πως πλήρωσε 300 δολάρια προκειμένου να αγοράσει τα ναρκωτικά.

Με τη βοήθεια των νομικών εκπροσώπων της το δικαστήριο της επέβαλε 12μηνη ποινή με αναστολή όπου θα παρακολουθείτε η συμπεριφορά της και δεν καταδικάστηκε για κακούργημα. Αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης μέχρι και δύο χρόνια.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Grace Athanatos που ζει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, δήλωσε πως είναι «ένα καλό κορίτσι» και «ποτέ δεν είχε την πρόθεση να πουλήσει» το ναρκωτικό. «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πάρω το πτυχίο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Υποστήριξε, επίσης, πως η πρόθεσή της ήταν να μοιραστεί την ουσία με τις φίλες της και προηγουμένως είχε δοκιμάσει μονάχα μια φορά στη ζωή της. «Φυσικά νόμιζα πως έτσι θα περνούσα καλά. Πήρα μια μικρή ποσότητα και ναι προσπάθησα να την κρύψω, αλλά με έπιασαν», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ