Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Ρομά έκλεψε αυτοκίνητο και... έσερνε στο δρόμο τον ιδιοκτήτη!


Σκηνικό βγαλμένο από ταινία αντίκρισαν όσοι περπατούσαν στο κέντρο των Λεχαινών και παρακολούθησαν έκπληκτοι έναν άνδρα γαντζωμένο από ένα αυτοκίνητο που απομακρυνόταν με ταχύτητα σέρνοντάς τον στον δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά!

Όπως αποκαλύφθηκε, ήταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος που σταμάτησε με αναμμένη μηχανή σε ένα περίπτερο, αλλά μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο μπήκε σε αυτό ένας Ρομά, ο οποίος έβαλε μπροστά και πάτησε γκάζι! Ο ιδιοκτήτης κατάφερε να πιαστεί από το αυτοκίνητο, όμως ο κλέφτης συνέχισε απτόητος την πορεία του ώσπου το θύμα του αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθειά του!

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν ξεκίνησαν έρευνες και εντόπισαν τον δράστη κοντά στον καταυλισμό της Κάτω Αχαΐας, όπου εκείνος εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα και τράπηκε σε φυγή βρίσκοντας καταφύγιο στον καταυλισμό Ρομά στην Ανδραβίδας. Η περιοχή αποκλείστηκε και, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η Ε.Κ.Α.Μ. έκανε έφοδο στον καταυλισμό, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται.

Και δεύτερος Ρομά έκλεβε δίκυκλα

Άνδρες της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν στην Ανδραβίδα και άλλον έναν Ρομά, ο οποίος κινείτο με κλεμμένο μοτοποδήλατο και το εγκατέλειψε στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας. Όταν τον συνέλαβαν, διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση πως είχε κλέψει ακόμα δύο ποδήλατα και έναν... γρύλο αυτοκινήτου από την ίδια περιοχή. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, αλλά ερευνάται αν είχε διαπράξει και άλλες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ