Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Σκύλος έσωσε την ιδιοκτήτριά του την ώρα που ετοιμαζόταν να την χτυπήσει αυτοκίνητο (βίντεο)


Σαν από θαύμα σώθηκε μια γυναίκα στην Αγγλία όταν ένα φορτηγάκι πέρασε ξυστά από δίπλα της. Η 35χρονη είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα και ξαφνικά ενώ βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, είδε το αυτοκίνητο που είχε βγει από την πορεία του να κατευθύνεται πάνω της.

Το σκυλάκι που ήταν δεμένο στο χέρι της τράβηξε με δύναμη το λουρί κι αυτό αποδείχθηκε σωτήριο για την ιδιοκτήτριά του που για χιλιοστά δεν την βρήκε.

«Πάγωσα από τον φόβο μου. Το μόνο που έβλεπα ήταν αυτό το 4Χ4 να έρχεται κατά πάνω μου. Σκέφτηκα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να την γλιτώσω. Οδηγούσε σαν μανιακός. Αν ο σκύλος μου δεν με τραβούσε, δεν ξέρω τι θα είχε γίνει. Ένιωσα τον καθρέφτη να με ακουμπάει. Αν είχα σκύψει θα μου είχε πάρει το κεφάλι», είπε η 35χρονη.

«Το επόμενο που άκουσα ήταν μια γυναίκα που έβλεπε το περιστατικό, να ουρλιάζει. Αν είχε συμβεί μισή ώρα αργότερα, το πεζοδρόμιο θα ήταν γεμάτο με παιδιά που πήγαιναν στο σχολείο. Έτρεχε τουλάχιστον με 70 χλμ την ώρα ενώ το όριο είναι 30. Καθώς έφευγε, λίγο έλειψε να χτυπήσει μια μητέρα με καρότσι», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ