Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Τρεις μύθοι για τον γάμο


Οι απόψεις για το γάμο και το πόσο καλό είναι για ένα ζευγάρι να κάνει το μεγάλο βήμα συχνά διίστανται. Πολλοί είναι εκείνοι που το ονειρεύονται χρόνια ενώ άλλα οι ισχυροί πολέμιοι αυτής της εξέλιξης. Γι’ αυτό το λόγο έχουν δημιουργηθεί διάφοροι μύθοι γύρω από το γάμο που δεν ισχύουν.

Δείτε παρακάτω τρεις από αυτούς…

Μύθος 1: Οι μισοί γάμοι καταλήγουν σε διαζύγιο
Πράγματι υπάρχει μεγάλη αύξηση στο ρυθμό των διαζυγίων, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο αυτό που πρέπει να τονίζουμε είναι ότι τα ζευγάρια που χωρίζουν κάθε χρόνο δεν είναι τα ίδια με αυτά που παντρεύονται κάθε χρόνο. Άρα είναι μύθος ότι οι μισοί γάμοι καταλήγουν σε διαζύγιο.

Μύθος 2: Οι άνδρες είναι πιο άπιστοι από τις γυναίκες
Έρευνες που έχουν γίνει έδειξαν ότι το 20-25% των ανδρών έχει απατήσει τη σύζυγό του, ενώ στις γυναίκες το ποσοστό αυτό αγγίζει το 10-15%. Πρόσφατη έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Indiana, όμως, καταλήγει πως στις μέρες τα νούμερα αυτά έχουν εξισωθεί για τα δύο φύλα.

Μύθος 3: Ο γάμος σκοτώνει το σεξ
Έρευνα που έκανε το 2012 η ιστοσελίδα εύρεσης συντρόφου Match.com έδειξε ότι το 41% των παντρεμένων ζευγαριών κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, όπως δηλαδή συμβαίνει και με τα ζευγάρια που δεν έχουν παντρευτεί. Καμία ουσιαστική διαφορά λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ