Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Έρχονται δύο νέες ταινίες «Avengers» από τη Marvel


Δύο νέες ταινίες «Avengers» θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2025, σύμφωνα με πληροφορίες από την Marvel Studios.

Οι ταινίες που έρχονται για να συνεχίσουν την ιστορία των «Εκδικητών» είναι οι «Avengers: The Kang Dynasty» και «Avengers: Secret Wars» και πρόκειται να ολοκληρώσουν τη φάση έξι του εξαιρετικά επιτυχημένου Marvel Cinematic Universe (MCU).

Οι ανακοινώσεις προκάλεσαν έντονες επευφημίες και χειροκροτήματα από ένα πλήθος άνω των 6.000 ατόμων, που είναι φανατικοί θαυμαστές του franchise.

Το «Avengers: Endgame», που κυκλοφόρησε το 2019, είναι η δεύτερη με τις περισσότερες εισπράξεις ταινία όλων των εποχών και οι ταινίες του MCU έχουν αποφέρει περισσότερα από 25 δισεκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες πωλήσεις εισιτηρίων.
Μάλιστα τον γύρο του κόσμου κάνει η μεγάλη επιτυχία που κατέγραψε η ταινία «Avengers», η οποία εκθρόνισε το «Avatar» από την κορυφή των μεγαλύτερων εισπρακτικών επιτυχιών όλων των εποχών. Τα συγχαρητήριά του προς την ομάδα της ταινίας εξέφρασε ο Καναδός σκηνοθέτης του «Avatar» Τζέιμς Κάμερον, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχτεί τη μεγάλη νίκη της ταινίας που έβγαλε από την πρώτη θέση τη δική του δημιουργία.

Με εισπράξεις στα 2,790 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, η τελευταία ταινία των Avengers αναδείχθηκε ταινία με τα περισσότερα κέρδη στην ιστορία του κινηματογράφου, μπροστά από το Avatar και τα 2,789 δισεκατομμύρια δολάριά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ