Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Dirty Dancing: Έρχεται σίκουελ της ταινίας και θα πρωταγωνιστεί ξανά η Τζένιφερ Γκρέι


Το «Dirty Dancing» είναι μια από τις ταινίες που έχει κάνει πολλές νεανικές καρδιές να χτυπήσουν λίγο πιο δυνατά. Ο έρωτας του Τζόνι με τη Φράνσις ξεκίνησε πριν από 35 χρόνια και τώρα ετοιμάζεται σίκουελ της ταινίας. Στη χθεσινή παρουσίαση της Liongate στο Cinemacon στο Λας Βέγκας, ανακοινώθηκε ότι η Τζένιφερ Γκρέι θα έχει ξανά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Από την ταινία φυσικά θα απουσιάζει ο «Τζόνι» δηλαδή ο Πάτρικ Σουέζι ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2009.

Όπως αναφέρθηκε στην επίσημη παρουσίαση της ταινίας, ο τίτλος της οποίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ο ρόλος της θα αποτελεί συνέχεια του αρχικού, οδηγώντας τον ρόλο της Φράνσις στο επόμενο επίπεδο. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για τον τρόπο που θα εμπλακεί στην πλοκή.

Η ιστορία του «Dirty Dancing»


Στο «Dirty Dancing», η νεαρή Φράνσις ξεκινά τις θερινές διακοπές με την αδελφή της και τους συντηρητικούς γονείς της στη κατασκήνωση που πηγαίνουν κάθε χρόνο. Ένα ακόμα βαρετό καλοκαίρι προβλέπεται για τη Φράνσις μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τον Τζόνι, τον δάσκαλο χορού της κατασκήνωσης, ο οποίος κερδίζει αμέσως την προσοχή της. Όταν ένα πρόβλημα υγείας αναγκάσει την παρτενέρ του να αποσυρθεί από το διαγωνισμό χορού που έχει διοργανωθεί, η Φράνσις θα καταφέρει να πάρει τη θέση της. Τα μαθήματα χορού που κάνει κρυφά τη νύχτα τη φέρνουν ακόμα πιο κοντά στον Τζόνι και της αλλάζουν όλη τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ