Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Οι «Εικόνες» ταξιδεύουν σήμερα στις εξωτικές Σεϋχέλλες


O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν σε έναν ονειρικό προορισμό, στις εξωτικές Σεϋχέλλες, αυτό το σαββατοκύριακο στις 17:45 στο OPEN.

Σήμερα, Σάββατο 30 Απριλίου στις 17:45 ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στo «αστέρι» του Ινδικού, τις εκπληκτικές Σεϋχέλλες!

Μας ξεναγούν στο νησί Μάχε με την απίθανη χλωρίδα και πανίδα και επισκέπτονται τη Μπο Βαλόν, την πιο όμορφη παραλία του νησιού. Ακόμα, βλέπουν από κοντά το σαρκοφάγο φυτό Πίτσερ και αφήνονται στον μοναδικό ρυθμό των κρεολικών χορών.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ζουν μία μοναδική εμπειρία ζωής στο Μαρίνα Παρκ στο αρχιπέλαγος των Σεϋχελλών, αφού κολυμπάνε δίπλα στα ψάρια, ενώ παράλληλα τα ταΐζουν. Επίσης, στο νησί Μουαγιέν ταΐζουν στο στόμα τις εκπληκτικές, γιγάντιες χελώνες.

Αύριο, Κυριακή 1 Μαΐου στις 17:45 ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» επισκέπτονται τα νησιά Λα Ντιγκ και Πραλέν, όπου έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν εντυπωσιακές και αμόλυντες παραλίες, όπως η Ανς Σορς ντ’Αρζέντ και το νησί Κιουριές, το βασίλειο των γιγάντιων χελωνών.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας ξεναγούν στο καταπληκτικό ξενοδοχείο, όπου φιλοξενήθηκαν κατά τη διαμονή τους στις Σεϋχέλλες και μας παρουσιάζουν τις μοναδικές ανέσεις που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Επίσης μας μυούν στην τοπική κουλτούρα και τον τρόπο ζωής των ντόπιων κατοίκων των Σεϋχελλών!

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: Ένα μαγικό ταξίδι, σε έναν επίγειο παράδεισο!

Σάββατο & Κυριακή, στις 17:45 στο OPENΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ