Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Τα σημεία στην κουζίνα που δεν καθαρίζετε συχνά


Η κουζίνα είναι ένας από τους χώρους του σπιτιού που περνάτε αρκετές στιγμές από τον ελεύθερο χρόνο σας, ενώ η καθαριότητά της εντάσσεται στις καθημερινές συνήθειες του καθενός.

Ωστόσο, υπάρχουν, κάποια σημεία σε αυτή που ξεχνάτε να καθαρίσετε ή σκοπίμως αποφεύγετε. Δείτε ποια είναι αυτά και την επόμενη φορά μην τα ξεχάσετε!

Διακόπτες
Πόσες φορές καθαρίσατε τους διακόπτες στην κουζίνα σας; Ελάχιστες σίγουρα. Κι όμως είναι από τα πιο βρώμικα σημεία σε αυτή, καθώς τις περισσότερες φορές που τους πιάνετε τα χέρια σας δεν είναι και τόσο καθαρά. Μην τους ξεχνάτε, καθώς όσο μικροί κι αν είναι συσσωρεύεται σε αυτούς αρκετή βρωμιά. Το ίδιο ισχύει και για το χερούλι της πόρτας, όταν η κουζίνα δεν είναι ενιαία με το σαλόνι του σπιτιού σας.

Καφετιέρα
Πείτε αλήθεια. Το μόνο που καθαρίζετε στην καφετιέρα είναι η κανάτα του νερού. Κι αυτή αναγκαστικά, όταν θέλετε να το ανανεώσετε. Ωστόσο, η καφετιέρα είναι από εκείνα τα σημεία στην κουζίνα που πρέπει να καθαρίζετε αρκετά συχνά, στην περίπτωση που δεν θέλετε μαζί με τον καφέ σας να καταναλώνετε και… βακτήρια!

Πλυντήριο πιάτων
Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται, το εσωτερικό του πλυντηρίου πιάτων θέλει συχνό καθάρισμα, καθώς συσσωρεύουνται σε αυτό υπολείμματα φαγητού και λίπη στη περίπτωση που δεν έχετε ξεπλύνει καλά τα πιάτα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ