Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Παραχαράκτης χωρίς ταυτότητα ψώνιζε με πλαστά ευρώ


«Άνθρωπος δίχως πρόσωπο» παραμένει ένας αλλοδαπός που κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα στη Λάρισα και προσπαθούσε να κάνει αγορές χρησιμοποιώντας παραχαραγμένα χαρτονομίσματα, ως την στιγμή που τον κατάλαβε ο ιδιοκτήτης ενός περιπτέρου.

Ο άγνωστος προς το παρόν αλλοδαπός αποπειράθηκε να αγοράσει από το περίπτερο μια προπληρωμένη κάρτα αξίας 100 ευρώ, πληρώνοντας με δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Όμως, ο περιπτερούχος αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα που του έδωσε ήταν κίβδηλα και ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ ο δράστης το έβαλε στα πόδια προσπαθώντας να διαφύγει.

Μετά την κινητοποίηση που ξεκίνησε άμεσα, ο παραχαράκτης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του τα δύο πλαστά χαρτονομίσματα, 250 ευρώ σε γνήσια χαρτονομίσματα, αλλά και ένα εμφανώς πλαστό δελτίο ταυτότητας ευρωπαϊκής χώρας που εξετάζεται πώς το απέκτησε.

Η έρευνα για την ταυτοποίηση του αλλοδαπού συνεχίζεται, ενώ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας του απήγγειλε κατηγορίες για κυκλοφορία παραχαραγμένου νομίσματος, πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ