Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

1ο Φεστιβάλ Πάρκου στην Κατερίνη - Το συναρπαστικό ταξίδι ξεκίνησε…


Το Δημοτικό μας πάρκο γίνεται το κέντρο της ίδιας της ζωής για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή και από σήμερα έως τις 15 Μαΐου είναι έτοιμο να υποδεχτεί κατοίκους και επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους, με ένα πολυθεματικό, ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό και διαδραστικό Φεστιβάλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Κατερίνης δημιουργεί μεγάλα και ξεχωριστά γεγονότα και υποδέχεται την Άνοιξη του 2022 στο πάρκο των πενήντα πέντε στρεμμάτων, με δωρεάν ψυχαγωγία, που θέτει στο επίκεντρο το παιδί και την οικογένεια και περιλαμβάνει: δράσεις διαδραστικού χαρακτήρα, συναυλίες, μουσικά, θεατρικά, εκπαιδευτικά, αθλητικά δρώμενα κ.α.

Παράλληλα, οι επισκέπτες του πάρκου έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, μέσα από το ελκυστικό και περιπετειώδες θεματικό πάρκο δεινοσαύρων, να γευτούν μοναδικές γεύσεις στο Katerini street food και να επισκεφτούν το Flea Market.

Εδώ στο Φεστιβάλ Πάρκου όλοι ΜΑΖΙ ζούμε την Άνοιξη με ρυθμούς, χρώματα, αρώματα, γεύσεις…!

Σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου:

Θέατρο Σκιών – ΜΗΝΑΣ ΤΑΤΣΙΟΣ : «Τα 82 εντάλματα του Καραγκιόζη»
Ώρα: 19:30
Που: Θέατρο πάρκου

ASSOT MANOUKIAN ON VINYL
Ώρα: 21:00
Που: Δημοτικό Πάρκο (περιοχή street food)

Τέλος, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης 95,3 fm καθημερινά από τις 29 Απριλίου – 3 Μαΐου (περιοχή Street Food) «ντύνουν» μουσικά το Φεστιβάλ.

Ωράριο: 12:00 – 14:00, 17:00 – 19:00, 19:00 – 21:00

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάνΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ