Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Τι στήνουν οι Αλβανοτσάμηδες για την Ελλάδα… Θα ξυπνήσουμε κάποτε;

Να επιστρέψουμε να ζήσουμε στα σπίτια μας και στο ίδιο καθεστώς που είμαστε πριν μας διώξουν και θέλουμε πίσω την Πατρίδα μας την Τσαμουριά που δηλώνει » ειρηνιστής ο Ιντρίζι»

Θέλουμε να επιστρέψουμε στα σπίτια μας, να πάρουμε πίσω το καθεστώς που είχαμε προτού εκδιωχθούμε. Δεν ζητάμε τα ακίνητά μας, θέλουμε την πατρίδα μας και η πατρίδα μας είναι η Τσαμουριά» δήλωσε ο Ιντρίζι, με το πλήθος να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Μιλώντας ενώπιον μερικών χιλιάδων Τσάμηδων μπροστά την πύλη της ελληνικής πρεσβείας, ο Σφετίμ Ιντρίζι, ηγέτης του κόμματος των Τσάμηδων, δήλωσε ότι θέλουν πρώτα «μία συγγνώμη για τους χιλιάδες που σκοτώθηκαν στα σπίτια τους και όχι στη μάχη».

«Εμείς, οι Αλβανοί της Τσαμουριάς, δεν θέλουμε να εκδικηθούμε, δεν θέλουμε αλλαγή των συνόρων, θέλουμε μια συγγνώμη, ώστε να μπορέσουμε να συγχωρήσουμε και οι δύο λαοί να ζήσουν ειρηνικά και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε για να ζήσουμε στα σπίτια μας. Είμαστε ειρηνικοί» δήλωσε ο Ιντρίζι.

Όμως τα πανώ με τα πλακάτ και η στοχοποίηση των Βορειοηπερωτών της Χιμάρας ,άλλα δείχνουν

Αν Ελλάδα δεν κόψει εδώ και τώρα τον βήχα των ΑλβανοΤσάμηδων τώρα και δεν πιέσει τον Ράμα που μην γελιέστε και αυτός τους υποκινεί με εντολή του Ερντογάν ,θα έχουμε άσχημες εξελίξεις στα Βόρεια Σύνορά μας !

Σε μια ενδεχόμενη Κρίση με την Τουρκία θα δείτε τους αλβανούς που ζούνε στην Ελλάδα να κάνουν το πλιάτσικο του αιώνα ,μαζί με όλες τις φυλές που μαζέψαμε εδώ και ενώ τους ταΐσαμε και τους κοιμίσαμε θα μας σφάζουν στο γόνατο


Κοινοποίηση Φραγκούλη Φράγκου
ανάρτησης veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ