Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Πλήρωσε 3 εκατομμύρια για να κάνει σεξ με την Megan Fox, αλλά έχασε τα λεφτά του

ΟΚ, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που είτε είναι αφελείς, είτε ευκολόπιστοι, με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα απάτης... Για να την πατήσεις όμως, όπως ένας Κινέζος εκατομμυριούχος επιχειρηματίας που εδρεύει στην Αυστραλία, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.

Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος πίστεψε οτι υπήρχε ένα γραφείο που θα μπορούσε να του εξασφαλίσει την Megan Fox, την Candice Swanepoel, Yang Ying για μία ερωτική βραδιά, με αποτέλεσμα να πληρώσει σχεδόν 3 εκατομμύρια, προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.


Σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας, ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας είχε πληρώσει 24.000 δολάρια για να γίνει μέλος του γραφείου, ενώ το υπόλοιπο ποσό πληρώθηκε ανά διαστήματα, καθώς έπρεπε να εξοφληθεί πριν το ραντεβού, στο οποίο φυσικά και δεν εμφανίστηκε καμία.

Έτσι, τώρα, ο δικηγόρος του Γιου Ξου κατέθεσε αγωγή κατά του γραφείου, ζητώντας πίσω όλο το ποσό. «Είχε συμφωνηθεί πως αν ο κύριος Ξου πλήρωσε τα 3 εκατομμύρια, το γραφείο θα του εξασφάλιζε οτι οι Megan Fox, Candice Swanepoel και “Angelababy” (σ.σ. Yang Ying) θα του προσέφεραν ερωτικές υπηρεσίες. Ο κ. Ξου θέλει να επιστραφούν τα χρήματα και θα μηνύσει την εταιρία για απάτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ