Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Κ.Γκιουλέκας: «Πρόκειται για πολιτικό θράσος όταν κάποιος κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του!»

«Το ηθικό πλεονέκτημα που επικαλούταν ο ΣΥΡΙΖΑ κατακουρελιάστηκε! Έπεσε πλέον και το τελευταίο φύλλο συκής. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περνάει συνεχώς κάτω από τον πήχη που η ίδια έθεσε!», δήλωσε ο αν.Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας φιλοξενούμενος της Μαρίας Αναστασοπούλου και του Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή "Σήμερα" του ΣΚΑΪ.

«Ο κ.Τσίπρας δεν το ήξερε; Δεν γνώριζε την διάταξη που πέρασε από την Βουλή;
Ή ο κ.Τσίπρας δεν ήξερε τι ψήφιζε, άρα πρέπει να φύγει άμεσα από το Μαξίμου γιατί εάν δεν ξέρει τι ψηφίζει δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργός, ή ήξερε τι ψήφιζε αφού ο ίδιος έφερε την σχετική διάταξη στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Τότε γιατί σήμερα έρχεται θιγόμενος;», ανέφερε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και συμπλήρωσε:
«Πότε ο κ.Τσίπρας θα αναλάβει τις ευθύνες του; Βλέπουμε έναν πρωθυπουργό που μονίμως δείχνει κάπου αλλού! Φταίνει οι ξένοι για την κατάσταση στην Ελλάδα, φταίει η Νέα Δημοκρατία και η αντιπολίτευση για ό,τι δεν καταφέρνει η κυβέρνηση, φταίνε οι υπουργοί που πήραν το επίδομα, φταίνει όλοι οι άλλοι, όχι όμως ο κ.Τσίπρας ο οποίος ήταν ο εμπνευστής και ο ίδιος που πέρασε την διάταξη από την Βουλή! Πρόκειται για πολιτικό θράσος όταν κάποιος κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του!».

Ο Κ.Γκιουλέκας ερωτηθείς για το εάν βλέπει πιο κοντά τις εκλογές σχολίασε:
«Όλη αυτή η υπόθεση που φτιάχτηκε για τη Novartis, οι εξελίξεις στο σκοπιανό ζήτημα, αλλά και τα θέματα με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις μπορεί να επισπεύσουν τις πολιτικές εξελίξεις και ο Αλέξης Τσίπρας να θελήσει να βρει διέξοδο μέσα από τις κάλπες».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ