Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Robbie Williams: Έχω μια ασθένεια στο κεφάλι που θέλει να με σκοτώσει

Συγκλονίζει ο διάσημος ηθοποιός σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εφημερίδα “The Sun”, αποκαλύπτοντας την προσωπική του μάχη που δίνει με μια ασθένεια που απειλεί ευθέως τη ζωή του.

«Ευτυχώς ή δυστυχώς από μόνος μου εμφανίζω την τάση να σαμποτάρω τα πάντα. Έχω μια αρρώστια που θέλει να με σκοτώσει και είναι στο κεφάλι μου, οπότε πρέπει να είμαι πάντα σε επιφυλακή» είπε χαρακτηριστικά το πρώην μέλος των Take That, επισημαίνοντας ότι η ψυχική του υγεία βρίσκεται σε κίνδυνο με πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις.

Ο Robbie Williams αναφέρθηκε, επίσης, στη σχέση του με τον George Michael, έναν άνθρωπο που όπως επισημαίνει του λείπει πολύ, ενώ συχνά συγκρίνει τη ζωή του με τη δική του, θεωρώντας ότι τους συνδέουν κοινές καταστάσεις στην πορεία τους.

Εστιάζει, μάλιστα, στο γεγονός ότι και οι δυο άφησαν τα συγκροτήματά τους, κατορθώνοντας να ακολουθήσουν μια επιτυχημένη σόλο καριέρα τη στιγμή που και οι δυο έδιναν μάχη με τους προσωπικούς «δαίμονές» τους.

Αναφερόμενος στον θάνατο του George Michael, ο Robbie Williams τονίζει ότι η θλιβερή αυτή είδηση τον ταρακούνησε και τον έθεσε σε μια διαδικασία να επανεκτιμήσει τον τρόπο ζωής του, ενώ αποκαλύπτει ότι δεν είναι λίγες οι φορές που και ο ίδιος αντίκρυσε κατάματα τον θάνατο.

«Έχω περάσει πολλά πράγματα στη ζωή μου. Είναι σαν να ζω με τη χάρη του Θεού. Έφτασα τόσες πολλές φορές κοντά στον θάνατο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Robbie Williams, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τη σύζυγό του, Ayda Field, έχει αναφερθει αρκετές φορές στο θετικό αντίκτυπο που είχε η παρουσία της στη ζωή του, επισημαίνοντας ότι κατά το παρελθόν η ηθοποιός του έσωσε τη ζωή, βοηθώντας τον να μείνει καθαρός.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, μάλιστα, στο πρώτο τους ραντεβού είχε πάρει ναρκωτικά και "κακάριζε σαν κοτόπουλο", ενώ τον Σεπτέμβριο αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας που τον οδήγησαν στην εντατική για 7 ημέρες.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί εντόπισαν «ανωμαλίες» στον εγκέφαλό του, ενώ συνεχίζει να υποφέρει από άγχος, κατάθλιψη και εθισμό σε αλκοόλ και ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ