Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Να, γιατί ήταν κατουρημένοι οι παίκτες και ο προπονητής του Ολυμπιακού στην Τούμπα και δεν ήθελαν να γίνει το ματς. Ο ΠΑΟΚ οδοστρωτήρας και στη Ν. Σμύρνη έριξε τριάρα!

Προτίμησαν την ατίμωση από τη συντριβή οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Γκαρσία ο οποίος μέχρι... εγκυμοσύνη του κόντεψε να επικαλεστεί για να μη γίνει το ματς και αρπάξει καμιά 5άρα!
Αυτό αποδεικνύεται και από τη σημερινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ μέσα στη Ν. Σμύρνη στον ημιτελικό κυπέλλου όπου οι ασπρόμαυροι δίδαξαν ποδόσφαιρο, ρίχνοντας μια ξεγυρισμένη 3άρα!

Μάλιστα, αν οι παίκτες του Δικεφάλου ήταν λίγο πιο προσεκτικοί και ο διαιτητής δεν έπνιγε καθαρό πέναλτι, ο δείκτης του σκορ θα έφτανε στα 6, 7, 8 γκολ!

Έτσι, ο ΠΑΟΚ καθάρισε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι και πάει ολοταχώς για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γκολ: 24' Μαουρίσιο (ΠΑΟΚ), 34' Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ), 73' Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ), 85' Κόρμπος (Πανιώνιος)

Κίτρινες κάρτες: Βλάχος, Μασούρας, Σταυρόπουλος - Λημνιός

Κόκκινες κάρτες: -

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαντάνα (68' Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης, Μασούρας, Γεσίλ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Αζεβέδο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μαουρίτσιο (75΄Σακχόφ), Κάνιας, Πέλκας (65' Μπίσεσβαρ), Μακ, Λημνιός, Πρίγιοβιτς (69' Κουλούρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ