Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Αλλού ρίχνει τις ευθύνες ο λέκτορας, που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τη σύζυγο και τη γιαγιά της

Ευθύνες στον νοσοκομειακό γιατρό της 34χρονης συζύγου του, την οποία φέρεται ότι δολοφόνησε με αρσενικό τον Αύγουστο του 2013, όπως και την 85χρονη γιαγιά της, επέρριψε ο 45χρονος λέκτορας Γεωλογίας του ΑΠΘ, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης!
Παράλληλα, υπονόησε ότι για τη δηλητηρίαση των δύο γυναικών θα μπορούσε να είναι υπεύθυνο κάποιο από τα μέλη της οικογένειας της συζύγου του, χωρίς ωστόσο να δικαιολογήσει τον ισχυρισμό του!

Κατά την πολύωρη απολογία του, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1 χθες το μεσημέρι, ο ακαδημαϊκός αρνήθηκε τις κατηγορίες για το πρωτοφανές διπλό φονικό και απέδωσε τους δύο θανάτους στο... νερό που υδροδοτεί το εξοχικό της οικογένειας στα Γεωπονικά της Χαλκιδικής! Οπως ανέφερε ο 45χρονος, ως τον θάνατο των δύο γυναικών δεν γνώριζε πως το νερό σε περιοχές της Χαλκιδικής περιέχει ποσότητες αρσενικού και γι’ αυτό δεν είχε ζητήσει σχετικές εξετάσεις και θεραπεία για τη γυναίκα του. Μάλιστα, απηύθυνε ευθείες βολές στον νοσοκομειακό γιατρό, ο οποίος, όπως είπε, δεν εντόπισε το πρόβλημα και «απέτυχε στα καθήκοντά του ως παθολόγος».

Ο κατηγορούμενος άφησε ακόμα να εννοηθεί ότι κάποιος από την οικογένεια της συζύγου του θα μπορούσε να είχε δηλητηριάσει τις δύο άτυχες γυναίκες, χρησιμοποιώντας πιθανόν ποντικοφάρμακο. Ομως, στις ερωτήσεις της έδρας εάν μπορεί να αποδείξει τον ισχυρισμό του, απάντησε αρνητικά.

Σχέση με φοιτήτρια

Απολογούμενος, ο 45χρονος λέκτορας Γεωλογίας παραδέχθηκε ακόμη ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με μία φοιτήτριά του, με την οποία συγκατοικούσε και απέκτησε μαζί της ένα παιδί. Μάλιστα, ανέφερε ότι μετά τον θάνατο της γυναίκας του είχε συνάψει σχέσεις και με άλλες γυναίκες.

Γιαγιά και εγγονή είχαν χάσει τη ζωή τους την ίδια εβδομάδα, τον Αύγουστο του 2013, και τα δύο περιστατικά είχαν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους γιατρούς του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης, όπου είχαν νοσηλευτεί. Πρώτα κατέληξε η ηλικιωμένη, που νοσηλεύτηκε σχετικά μικρό διάστημα, και λίγες ημέρες αργότερα η σύζυγος του κατηγορουμένου και μητέρα ενός κοριτσιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ