Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Το Instagram κλείνει τον λογαριασμό της «βίλας των οργίων» (φωτογραφίες)

Οι 800.000 (και βάλε) διαδικτυακοί φίλοι και followers του διαβόητου Αυστραλού Travers Beynon (περισσότερου γνωστού ως Candyman) δεν μπορούν πλέον να δουν το Candy Shop Mansion στο Instagram με τις άκρως ακατάλληλες φωτογραφίες από τα πάρτι οργίων του.
O λογαριασμός του Αυστραλού «Χιου Χέφνερ» (όπως τον αποκαλούν τα μέσα) κατέβηκε από την πλατφόρμα εξαιτίας του ακατάλληλου περιεχομένου του, και μάλιστα χωρίς καμία προειδοποίηση.

«Η εξέλιξη αυτή είναι άκρως επιζήμια για εμάς αφού ετοιμαζόμασταν να χρησιμοποιήσουμε τον λογαριασμό για τη νέα μας καμπάνια μάρκετινγκ», είπε στην Daily Mail η διαχειρίστρια του λογαριασμού, ο οποίος ωστόσο «φλέρταρε» επικίνδυνα με την πορνογραφία. Η ίδια κατηγορεί το Instagram για διακρίσεις σε βάρος του εργοδότη της, αφού όπως λέει «υπάρχουν λογαριασμοί με πολύ πιο ακραίο περιεχόμενο εκεί έξω».

Το Candy Shop Mansion είναι η έπαυλη του μεγιστάνα του καπνού Travers Beynon, που φιλοξενεί κατά καιρούς οργιώδη πάρτι με ολόγυμνες καλλονές, ναρκωτικά και άφθονο αλκοόλ. Οι καλεσμένοι αυτών των πάρτι επιλέγονται προσωπικά αν από τον ίδιο τον Travers, ο οποίος συχνά ζητά αμφιλεγόμενα... ανταλλάγματα για να εξασφαλίσει στους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες την πολυπόθητη πρόσκληση.

Πρόσφατα, στη συγκεκριμένη σελίδα έκαναν την εμφάνισή τους φωτογραφίες με ημίγυμνα κορίτσια που είχαν τατουάζ στα οπίσθιά τους το λογότυπο Freechoice (η φίρμα της καπνοβιομηχανίας του Candyman).

Πολλοί επέκριναν στα σχόλια των φωτογραφιών τον 44χρονο πολυεκατομμυριούχο λέγοντας ότι είναι ανήθικο να «σημαδεύει» τις γυναίκες που του ανήκουν λες και είναι ζώα. Ο 44χρονος μεγιστάνας, που στο παρελθόν είχε εργαστεί ως μοντέλο και ποδοσφαιριστής και έχει κληρονομήσει μια περιουσία εκατομμυρίων από τους γονείς του, διευκρίνισε ότι οι γυναίκες που εμφανίζονται στις φωτογραφίες έκαναν με δική τους πρωτοβουλία το τατουάζ, στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού που διοργάνωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τους όρους, οι συμμετέχοντες - άνδρες και γυναίκες - που θα έκαναν τατουάζ το λογότυπο της εταιρείας του Candyman θα λάμβαναν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για την Αυστραλία, όπου θα είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε ένα από τα «τρελά» πάρτι του εκατομμυριούχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ