Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Χιόνι στην πίστα της Βαρκελώνης που γίνεται το χειμερινό τεστ της Formula 1

Η έναρξη της τρίτης ημέρας του επίσημου χειμερινού τεστ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 στη Βαρκελώνη αναβλήθηκε, καθώς το χιόνι σκέπασε την πίστα του Μοντμελό. Έτσι, δίνεται συνέχεια στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες, καθώς ούτε τις προηγούμενες ημέρες ο καιρός δεν ήταν καλός, αλλά τουλάχιστον το σκηνικό δεν ήταν λευκό, αλλά απλώς βροχερό.

Οι άνθρωποι της πίστας καθάρισαν την άσφαλτο, όμως η χιονόπτωση ήταν διαρκής και οι κόκκινες σημαίες συνέχισαν να ανεμίζουν. Μάλιστα, στις ομάδες κυριαρχεί η τάση να συμφωνηθεί ματαίωση των δοκιμών για σήμερα και το τεστ να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία. Ωστόσο, τουλάχιστον μέχρι τις 11:00, δεν υπήρξε ομόφωνη απόφαση.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει όσο προχωράει η ημέρα και το χιόνι θα μετατραπεί σε βροχή, κάτι που θα κάνει γλιστερό γλιστερή την πίστα (δεν θα έχει σημεία που θα πιάσει πάγο δηλαδή). Οι μόνοι, ίσως, που θα ήθελαν να βγουν τα μονοθέσια σε χιονισμένο σκηνικό, είναι οι φωτογράφοι, που θα απαθανατίσουν μοναδικές για το σπορ στιγμές…


Οι φωτογραφίες είναι από το Twitter της διοργανώτριας Αρχής της Formula 1 και της McLaren

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ