Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στο Πρόεδρο του ΣτΕ

Κύριε Πρόεδρε καλησπέρα σας και καλή Σαρακοστή

Δεν νομίζω πως θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα του Προέδρου του ΣΤΕ κυρίου Παναγιώτη Πικραμμένου στη Βουλή.

 Ένας άνθρωπος 73 ετών, ο οποίος υπηρέτησε τη Δικαιοσύνη για πάνω από 40 χρόνια και έφτασε στην κορυφή της ως Προεδρος  του Συμβουλίου Επικρατείας, να δακρύζει προσπαθώντας να πείσει, για την ηθική του ακεραιότητα..

Κατηγορείται ότι δωροδοκήθηκε με 120,000 ευρώ από τη φρμακοβιομηχανία Novartis, τις 37 ημέρες που (όλο κι όλο) διετέλεσε υπηρεσιακός πρωθυπουργός.
Όταν ομου με το 15 μελας του Υπουργικό Συμβουλιιο δεν δέχθηκαν την αποζημίωση τους με υπεύθυνη δήλωση στο Γενικό Λογιστηριο του κράτους,για το διάστημα άσκησης των καθηκόντων τους.

Τον άκουσα να λέει: «Χειρίστηκα πολλές υποθέσεις μεγάλου ενδιαφέροντος. Πείτε μου, έχει ακουστεί οποιοσδήποτε υπαινιγμός εις βάρος μου ποτέ και από κανέναν;»

     «Ειλικρινά, θα περίμενα μεγαλύτερο σεβασμό στο πρόσωπό μου,γιατί κρατήσαμε τη χώρα μας όρθια σε πολύ δύσκολες στιγμές».

     Ειλικρινά, ντράπηκα, βλέποντας έναν σεβαστό δικαστικό λειτουργό με λαμπρή επιστημονική κατάρτιση, υψηλό κύρος και ήθος πανθομολογούμενο, να πασχίζει» να πείσει πως δεν έχει καμιά σχέση με όσα του καταμαρτυρούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες.


    Πώς μπορεί να πιστέψει ένας νηφάλιος άνθρωπος ότι πέταξε στα σκουπίδια 40 χρόνια, για να πάρει 120,000 ευρώ κάτω από το τραπέζι;

Ντράπηκα, βλέποντας τον εντιμότατο Πρόεδρο του ΣΤΕ κύριο Παναγιώτη Πικραμένο να δακρύζει στη Βουλή.

Με βαθεια εκτίμηση και αγάπη

                     Ο
   Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ

   Φραγκούλης Φράγκος
        Στρατηγός ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ