Κυριακή 19 Απριλίου 2015

«Toolkit Startup 2 – η γιορτή της δημιουργικότητας ξεκινάει σε λίγες μέρες!»

Το Toolkit Startup, η συνάντηση νέων γραφιστών, που στοχεύει στη μετάδοση πρακτικών γνώσεων και τεχνικής κατάρτισης πάνω στην οπτική επικοινωνία και τη γραφιστική, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 23-26 Απριλίου.
Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει πέντε workshops και έξι ομιλίες που καλύπτουν θέματα από το θεωρητικό ως το καθαρά πρακτικό. Όλοι οι ομιλητές και workshop moderators είναι έμπειροι και καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου.

Το Toolkit Startup 2 φιλοξενεί και σειρά εκθέσεων έργων οπτικής επικοινωνίας, τον διαγωνισμό Poster Battle για σπουδαστές γραφιστικής, με εξαιρετικά επίκαιρο θέμα το Bullying και μεγάλα δώρα για τους διακριθέντες, καθώς και την έκθεση του διεθνούς φορέα Poster for Tomorrow, με 100 αφίσες πάνω στο «Δικαίωμα στην Εργασία».

Το Design Toolkit, διοργανωτής φορέας του Toolkit Startup, έχει διασφαλίσει ότι και φέτος η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα της συνάντησης, http://toolkitstartup.gr/el/home/.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ