Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΣΚΕΡΙ Ο ΠΑΟΚ! 1-1 ΜΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!

Της πλάκας εντελώς ο Δικέφαλος, έφερε ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννενα 1-1, στην Τούμπα, μπροστά σε ελάχιστους θεατές (ευτυχώς που ήταν οι ακαδημίες)!
Παρότι το πρώτο τέταρτο του αγώνα ήταν εντυπωσιακό με δύο γκολ και επτά τελικές μπροστά από τις δύο εστίες, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, ειδικά από πλευράς ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να μείνει στην ισοπαλία (1-1) με τον ΠΑΣ που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του για Ευρώπη.
Οι παίκτες του Δικεφάλου για ένα ακόμη ματς έδειξαν ιδιαίτερες αδυναμίες στην δημιουργία φάσεων, δεν απείλησαν ιδιαίτερα μετά το ξεκίνημα και μάλιστα απειλήθηκαν και με ήττα ειδικά προς το τέλους του παιχνιδιού.
Ο Φακούντο Περέιρα σκόραρε μετά από δύο σχεδόν μήνες πιάνοντας τον Αθανασιάδη στην πρώτη θέση των σκόρερ του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα με 11 γκολ.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Κόστα, Σκόνδρας, Κάτσε, Νομπόα, Μακ, Γκολάσα (78' Πόζογλου), Περέιρα (76' Τζιόλης), Κουλούρης (62' Αθανασιάδης)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Τσουκαλάς (85' Μπέριος), Χαρίσης, Κοροβέσης (82' Ντάσιος), Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς (82' Γιάκος)

Γκολ: 12' Τσάβες, 14' Περέιρα

Κάρτες: 22' και 90'+2' Χαρίσης, 36' Τσάβες,46' Γκολάσα, 60' Κουλούρης, 88' Βελλίδης

Αποβολή: 90'+2' Χαρίσης

Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ