Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ (σε αυτόν που είναι δίπλα στον Χατζηιωαννίδη αναφερόμαστε)!

Αυτός δίπλα στον Γιάννη Χατζηιωαννίδη
ονομάζεται Ρόμαν Αμπράμοβιτς
και μεταξύ άλλων έχει
στην ιδιοκτησία του και την Τσέλσι
Τα περιουσιακά στοιχεία του ιδιοκτήτη -μεταξύ άλλων- και της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς ξεκινούν από ένα «φτωχικό» VW Golf και φτάνουν σε έναν πύργο αξίας 320 εκατομμυρίων ευρώ  στην Νότια Γαλλία.
Η δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Αμπράμοβιτς προέκυψε από την δήλωση που απαιτεί το ρωσικό Δημόσιο από όποιον επιθυμεί να μετέχει στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα για την ανάδειξη
του τοπικού κοινοβουλίου στην επαρχία Τσουκότκα, στην Απω Ανατολή, όπου ο Αμπράμοβιτς επιθυμεί να εκλεγεί βουλευτής!

Όπως δείχνουν τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Εκλογική Επιτροπή της Ρωσίας, ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, είχε χάσει τα δυο τρίτα της περιουσίας του με το ξέσπασμα της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης, έχει αρχίσει πραγματικά να «αναρρώνει» οικονομικά, αφού η περιουσία του φτάνει στα 18  δισ ευρώ και θεωρείται ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος της Ρωσίας.
Στην δήλωση των περιουσιακών στοιχείων του, ο Αμπράμοβιτς, καταγράφει 10 σπίτια στη Ρωσία, επτά διαμερίσματα στο Λονδίνο, δυο σπίτια στο Κολοράντο, δυο σπίτια και έναν πύργο στη Γαλλία, μια κατοικία  στην Καραϊβική, καθώς και μεγάλες εκτάσεις γης. Επίσης, διαθέτει  επτά αυτοκίνητα - , δυο BMW, τρεις Mercedes, ένα VW Golf και ένα Range Rover - ένα σκάφος αναψυχής και 22 τραπεζικούς λογαριασμούς σε ρωσικές τράπεζες.
Ωστόσο, όλα αυτά είναι ένα μέρος της συνολικής περιουσίας του 44χρονου Αμπράμοβιτς, αφού μια σειρά εταιρείες του βρίσκονται στο εξωτερικό και κυρίως στην Βρετανία. Ανάμεσά τους και η Τσέλσι στην οποία έχει επενδύσει τουλάχιστον 800 εκατομμύρια  ευρώ, γεγονός που του επέτρεψε με άνεση να πραγματοποιήσει την έκτη  ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών, αγοράζοντας τον σούπερ σταρ Φερνάντο Τόρες από την ομάδα της Λίβερπουλ έναντι 58 εκατομμυρίων ευρώ και με ετήσιες αποδοχές άνω οκτώ εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Guardian, ο Αμπράμοβιτς κατέχει  το 100% των μετοχών της  Chelsea Limited, το 100%  των  Lowndes Square Management Company Limited, το 100% της  Croe France Chateau de la Croe,  και  Eucla Investments Limited, το 25% της  Primerod International Limited, το 100% of Wotton Overseas Holdings Limited, το 100%  της Camberley International Investments Limited.

Όπως όμως δείχνει η φωτογραφία ο Αμπράμοβιτς έχει φίλους και στην Ελλάδα. 
Α, ρε Χατζηιωαννίδη, αυτά δεν τα λες!!

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ