Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΛΑΒΙΟ

Νέα επιθεσή αναστατώνει τον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν στον Σοφοκλή Πιλάβιο σε εστιατόριο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν στο εστιατόριο «ΑΛΑΤΣΙ» του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδεωράκη όταν ξαφνικά άγνωστοι, φορώντας κράνη, μπήκαν και προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τον Πιλάβιο, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στον χώρο. Ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, πάντως, απέφυγε τα χειρότερα λόγω της προσωπικής του ασφάλειας. Οι οπαδοί που εισέβαλαν στο εστιατόριο δεν ήρθαν σε επαφή με τον Πιλάβιο αλλά του φώναζαν, μεταξύ άλλων, «γιατί έφαγες τον Δαλούκα και αυτούς τους αφήνεις ατιμώρητους;».

Οι σωματοφύλακες του Πιλάβιου τον φυγάδευσαν στην κουζίνα του εστιατορίου, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για οπαδούς του Παναθηναϊκού, καθώς μέσα σε όλα τα άλλα φώναξαν στον πρόεδρο της ΕΠΟ: «Κάτω τα χέρια σου από τον Παναθηναϊκό».

Ακόμη κάποιοι από τους ανθρώπους που επιτέθηκαν στον πρόεδρο της ΕΠΟ απείλησαν: «Όποιος ξαναπειράξει τον Παναθηναϊκό θα τον γαμ...».

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε αυτά των τελευταίων ημερών, με τις επιθέσεις σε Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ και Τρύφωνα, καθώς και τη φραστική σε Βασίλη Γκαγκάτση.

Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ