Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΛΕΛΗΣ: ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΗΜΕΡΕΣ!

Αποκαλυπτικός ήταν στη συνέντευξή του στο TV ΕΘΝΟΣ ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του STAR, Σταμάτης Μαλέλης.

«Δεν το έχω πει μέχρι τώρα πουθενά, αλλά θα σας το αποκαλύψω… Πριν από 15 μέρες μου έγινε πρόταση για να επιστρέψω στην ΕΡΤ», είπε ο κ. Μαλέλης, ο οποίος στη συνέντευξή του αναφέρεται σε όλο το τηλεοπτικό σκηνικό , τα προβλήματα και τις νέες αναγκαιότητες.

Απαντώντας σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη ο Σταμάτης Μαλέλης την χαρακτηρίζει «δυνατό χαρτί», ενώ όταν τον ρωτούν αν θα την ήθελε στο STAR δηλώνει: «Βεβαίως και θα ήθελα να συνεργαστώ με την Ελένη. Όμως, η Ελένη είναι πολύ ακριβή για μας».Αναφερόμενος στη νέα σεζόν προαναγγέλλει αλλαγές με νέα πρόσωπα, τονίζοντας ότι «κανείς δεν θα είναι την επόμενη σεζόν στη θέση του», ενώ επισημαίνει ότι «η παλιά φρουρά έκανε τον κύκλο της». Μεταγραφές με την έννοια των λαμπερών ονομάτων δεν θα κάνουμε, λέει ο κ. Μαλέλης, τονίζει ωστόσο ότι στο STAR θα εμφανιστούν νέα πρόσωπα, πολλά από τα οποία θα είναι από τη σχολή του.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την τηλεόραση δεν μπορούσαν να λείπουν και οι ερωτήσεις για την κρίση και τις επιπτώσεις της στο τηλεοπτικό τοπίο. Ερωτήσεις στις οποίες ο Σταμάτης Μαλέλης απαντά ευθέως, τονίζοντας ότι είναι αναγκαιότητα οι περικοπές στους υψηλά αμειβόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ