Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΑΪΣΑ ΚΑΝΤΑΦΙ: Η ΚΛΟΝΤΙΑ ΣΙΦΕΡ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

Η κόρη του Καντάφι έχει όλα τα προσόντα για να στρέψει τα φώτα πάνω της μιας και έχει αυτό που λέμε «όλο το πακέτο». 
Τα ξανθά της μαλλιά, το ύψος που φτάνει το 1,80 και το καλλίγραμμο κορμί της είναι οι λόγοι που έχει κερδίσει τον τίτλο «Κλόντια Σίφερ της ερήμου», μιας και η Αϊσα Καντάφι θα μπορούσε με πολύ μεγάλη άνεση να παρελαύνει στις καλύτερες πασαρέλες. 
Όποιος τη γνωρίζει ωστόσο δεν στέκεται μόνο στην εξωτερική της εμφάνιση αφού η αγαπημένη κόρη του Καντάφι διαθέτει και εσωτερικά χαρίσματα. 
Είναι μάλιστα πτυχιούχος της Σορβόνης, με σπουδές Νομικής και Εγκληματολογικής Ψυχολογίας, ενώ πλέον ασκεί με μεγάλη επιτυχία το επάγγελμα της δικηγόρου. 

Ο Αραβικός κόσμος την έχει κατατάξει στις πιο κομψές και καλοντυμένες γυναίκες, αφού καταφέρνει να συνδυάσει τις επιρροές της από το Λονδίνο και το Παρίσι όπου έμεινε αρκετά χρόνια, από τον τρόπο που ντύνεται ως τον τρόπο που φέρεται.

Γεννημένη στην Τρίπολη το 1976 από τη Σαφίγια, τη δεύτερη σύζυγο του ηγέτη της Λιβύης. Το 1986, όταν η οικία του πατέρα της βομβαρδίστηκε από Αμερικάνους εκείνη και τα επτά αδέρφια της εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια.
Είχε ανακοινωθεί ότι θα συμμετείχε στην ομάδα δικηγόρων που θα υπερασπιζόταν τον Σαντάμ Χουσείν, ενώ αργότερα ασχολήθηκε με τη φιλανθρωπία και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της γυναίκας στη Λιβύη.
Το 2008 μάλιστα έγινε πρέσβειρα καλής θελήσεως με καθήκοντα την καταπολέμηση του ιού του AIDS και τον αγώνα κατά της φτώχιας και της αδικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ