Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ

Αναδημοσίευση από το
baladoros.com 


Σιδηρόπουλος λοιπόν στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος την Τετάρτη (2/3, 21:00).
Ας θυμηθούμε όμως μερικά περιστατικά με πρωταγωνιστή τον πρωτοεμφανιζόμενο διαιτητή στην Σούπερ Λιγκ, ο οποίος μπήκε στη ζωή της πρώτης κατηγορίας του Ελληνικού πρωταθλήματος, ως αντικαταστάτης του καρατομημένου Γιώργου Δαλούκα.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος είχε οριστεί να διευθύνει την αναμέτρηση στις 15/1 της ομάδας του ΠΑΟΚ με την αντίστοιχη, του κολλητού του Μαρινάκη, Αχιλλέα Μπέου.



Αναμέτρηση στην οποία υπήρχαν παράπονα από την πλευρά των γηπεδούχων για το πρώτο τέρμα του «δικεφάλου». Να θυμίσουμε πως ο Λίνο είχε σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή, κι ενώ ο Γιακούποβιτς βρισκόταν στο έδαφος έχοντας δεχτεί το μαρκάρισμα του Σαλπιγγίδη, για το οποίο οι Βολιώτες ζήτησαν επιθετικό φάουλ.

Έντονα ήταν τα παράπονα απόν κολλητό του Μαρινάκη, Αχιλλέα Μπέο.

Όλος τυχαίως και συμπτωματικά, βέβαια, τέσσερις μέρες αργότερα ο Τάσος Σιδηρόπουλος δέχθηκε επίθεση από αγνώστους και ξυλοκοπήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της 19ης Ιανουαρίου, κι ενώ γυμναζόταν στον Άγιο Κοσμά στην Αθήνα, μαζί με άλλους διεθνείς διαιτητές, άγνωστοι κατέβηκαν από την εξέδρα φορώντας κράνη, τον πλησίασαν και χειροδίκησαν εις βάρος του.

Οι Τάσος Κάκος και Ηλίας Σπάθας βρέθηκαν κοντά στο περιστατικό, με τον δεύτερο να τους καταδιώκει χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Το μήνυμα είχε σταλεί.

Λίγο αργότερα, ο Δωδεκανήσιος διαιτητής δεν αναγνώρισε τους δράστες της επίθεσης, στα πρόσωπα εκείνων των οποίων η Ελληνική Αστυνομία είχε θεωρήσει ως ύποπτους για την εν λόγω επίθεση, αφού βρήκε τη μηχανή στην οποία επέβαιναν, τα νούμερα της οποίας είχε καταφέρει να συγκρατήσει ο Σπάθας.

Και οι οποίοι δράστες παραμένουν ελεύθεροι, μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι σειρές…με το θέμα πλέον, να έχει ξεχαστεί.

Η συνέχεια γνωστή και άκρως φυσιολογική για τα Ελληνικά δεδομένα.

Στον πιο κομβικό αγώνα για την κατάληψη της πρώτης θέσης από τον Ολυμπιακό, ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση των Πειραιωτών  στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναμέτρηση στην οποία ο ξυλοκοπηθείς διαιτητής συνέβαλε, ώστε η ομάδα του Μαρινάκη, κολλητού του Αχιλλέα Μπέου να πάρει το τρίποντο και ουσιαστικά να «κλειδώσει» τότε την υπόθεση τίτλος.

Το μήνυμα όχι μόνο είχε σταλεί, αλλά είχε γίνει ήδη αποδεκτό…

Ο εν λόγω διαιτητής τώρα ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ…

Υ.Γ. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου και κολλητός του Μαρινάκη, Αχιλλέας Μπέος, διατρανώνει δεξιά και αριστερά πως η ομάδα του ΠΗΡΕ το κύπελλο Ελλάδος και όχι ότι ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ…

Την Τετάρτη τα σπουδαία…



Η συντακτική ομάδα του baladoros.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ