Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ Ο ΣΟΜΠΟΛΟΣ (αν δεν την παντρεύτηκε, ήδη, με πολιτικό γάμο)

Τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για τον Πάνο Σόμπολο αφού μέσα σε ελάχιστο διάστημα έχασε την πολυαγαπημένη του σύζυγο αλλά και τον 63χρονο αδερφό του. Όμως, το τελευταίο διάστημα φαίνεται να βελτιώνεται αισθητά η ζωή του σε προσωπικό επίπεδο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο γνωστός δημοσιοφράφος και πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Αγγελική Γυπάκη, με την οποία μάλιστα φήμες λένε ότι έχουν κάνει ήδη και πολιτικό γάμο. Ποια είναι, όμως, η Αγγελική Γυπάκη και πώς μπήκε στην ζωή του Πάνου Σόμπολου;Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από μια βράβευση όταν ο πρόεδρος της έδωσε το βραβείο Μπότση για την ενάδειξη των περιβαλλοντικών προβλημάτων μέσα από το άρθρο της.

Η Αγγελική Γυπάκη κατά το παρελθόν εργαζόταν στην γραμματεία της Ολυμπιακής ενώ αργότερα πήγε στην εφημερίδα Απογευματινή όπου και αφοσιώθηκε στην συγγραφή άρθρων για το περιβάλλον και την οικολογία. Κι ενώ αρχικά η ενασχόληση των δύο με εντελώς διαφορετική θεματολογία απέκλειε το γεγονός να βρεθούν κάπου μαζί ώστε να καλύψουν το ίδιο θέμα, τελικά συναντήθηκαν ξανά μέσω κοινών γνωστών.

Για αρκετό διάστημα οι δυο τους διαφύλαξαν τη σχέση τους και την κράτησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ειδικά την περίοδο που η κυρία Γυπάκη κατέβαινε υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του Πάνου Σόμπολου (όπως καταλαβαίνουμε, η δημοσιοποίηση της σχέσης τους εκείνη την περίοδο θα έδινε αφορμή για παρασκηνιακά σχόλια).

Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε το 2009 στο ΟΑΚΑ όπου παρευρέθηκαν στην συναυλία του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Οι κοντινοί τους άνθρωποι λένε ότι έχουν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο και συμπληρώνουν ότι η σχέση θα παρέμενε γνωστή αν η κυρία Γυπάκη δεν το εξομολογούνταν στον κοντινό της δημοσιογραφικό κύκλο. Από την άλλη, ο Πάνος Σόμπολος διατηρεί πολύ χαμηλούς τόνους. Όπως και να ΄χει, εμείς τους ευχόμαστε να ευτυχίσουν μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ