Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

"ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΝΥΦΗ" ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Σε ρόλο αφηγήτριας η ηθοποιός Μαρία Σολωμού, αφού από τη σήμερα και κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ, θα είναι η φωνή του νέου ριάλιτι γάμου που φέρνει ο ΑΝΤ1.

Το «Μην το πεις στη νύφη», μέχρι στιγμής έχει παντρέψει κόσμο σε 13 χώρες και πλέον έφτασε και στη δική μας για να αποτρελάνει τις ήδη «γκαζωμένες» - με τις προετοιμασίες του γάμου – νυφούλες… Τι λέει το concept του ριάλιτι;Ότι όλα τα αναλαμβάνει ο γαμπρός! Ναι, ναι, η νύφη δεν ανακατεύεται πουθενά και προσκλητήρια, νυφικό, καλεσμένοι, εκκλησίες και τα συναφή είναι υπόθεση του… κύρη του σπιτιού. Το παιχνίδι απλώς δίνει στον μέλλοντα… σύζυγο 20.000 ευρώ στο χέρι και τον αφήνει να κολυμπήσει στα βαθιά νερά της… θάλασσας που προηγείται του έγγαμου βίου.

Για το στατιστικόν του πράγματος, ας σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής ο ΑΝΤ1 έχει λάβει αιτήσεις από 7.000 ζευγάρια, έχει πραγματοποιήσει 10 γάμους. Επίσης, όλα τα γυρίσματα έχουν γίνει σε πραγματικούς χώρους – σπίτια, καταστήματα, κλπ – και όλοι οι γαμπροί θέλησαν να… καινοτομήσουν στον γάμο τους. Α, και μόνο 1 από τις 10 νύφες τόλμησε να πατήσει το πόδι του γαμπρού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ