Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ

Ρε, δεν πα να λέτε ότι θέτε...

Ο Μπερλουσκόνι, ως γνωστόν, έχει πολλά λεφτά. 

Και τα τρώει με μερακλήδικο τρόπο!

Το αν κυβερνά σωστά ή όχι την Ιταλία είναι άλλη κουβέντα.

Λοιπόν, ο μερακλής Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε χαρίσει στις νεαρές «συνοδούς» του, σύμφωνα με νέα στοιχεία της δικογραφίας που βγήκαν χθες στο φως, πολυτελή αυτοκίνητα συνολικής αξίας 280.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, ο καβαλιέρε είχε προσφέρει στη «Ρούμπι και στα άλλα κορίτσια» 13 ακριβά οχήματα, μεταξύ των οποίων πέντε Μίνι, τέσσερα Σμαρτ, ένα Λαντ Ρόβερ αξίας 70.000 ευρώ κι ένα Φολκσβάγκεν «σκαραβαίο».

Τα χρήματα για την αγορά των αυτοκινήτων αντλήθηκαν απευθείας από έναν λογαριασμό του Ιταλού πρωθυπουργού ή εμμέσως από εκείνον του λογιστή του (στο γραφείο του τελευταίου είχε διατάξει έρευνα η βουλή, ανοίγοντας τον δρόμο για τη δικαστική δίωξη του καβαλιέρε).

Φαίνεται, πάντως, ότι η βασική πρωταγωνίστρια του ροζ σκανδάλου, η Ρούμπι Καρδιοκλέφτρα (Ρουμπικουόρι), δεν πρόλαβε να παραλάβει το δικό της ΙΧ. Η κατά κόσμον Καρίμα Ελ Μαχρούγκ (μαροκινής καταγωγής) φέρεται να δήλωσε στους εισαγγελείς του Μιλάνου ότι πέρα από τα 50.000 ευρώ που της χάρισε, ο Καβαλιέρε δεν της παρέδωσε ποτέ το Audi R8 που της είχε υποσχεθεί.

Και κοσμήματα
Πέρα από τα ακριβά αυτοκίνητα, η διακίνηση των λογαριασμών του Μπερλουσκόνι δείχνει και αγορές κοσμημάτων αξίας 240.000 ευρώ. Πρόκειται για 100 κομμάτια ενός περιδέραιου από λευκόχρυσο με διαμαντένιου σταυρό. Ενα από αυτά είχε παραλήπτρια τη Ρούμπι (σύμφωνα με δική της κατάθεση) και έφερε το γράμμα R. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι το κολιέ ήταν αξίας 15.000 ευρώ - αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ φτηνότερο (2.400). Μια άλλη ανήλικη που συμμετείχε στα πάρτι του καβαλιέρε, η Βραζιλιάνα Μισέλ C., δήλωσε στην αστυνομία ότι το δικό της κολιέ της το χάρισε συνεργάτης του Μπερλουσκόνι, με τον οποίο διατηρούσε σχέση.

Ολα αυτά εν όψει της δίκης Μπερλουσκόνι για συνέργεια σε πορνεία και κατάχρηση εξουσίας, που αρχίζει στο Μιλάνο στις 6 Απριλίου.

Ξέρει να τα τρώει τα λεφτά του ο Σίλβιο, το αλάνι! Μόνος του και χωρίς Πάγκαλο στην Ιταλία...

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ