Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών και Ψυχαγωγίας


21 - 25 Αυγούστου ανοίγει τις πύλες της η Gamescom
Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων

Από 21 έως 25 Αυγούστου θα ανοίξει και φέτος τις πύλες της στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας η gamescom, η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών και Ψυχαγωγίας, με διοργανωτή τον Εκθεσιακό Οργανισμό της Κολωνίας, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η gamescom, όντας η μεγαλύτερη παγκοσμίως εκδήλωση για τα ηλεκτρονικά και βιντεοπαιχνίδια, αλλά και η μεγαλύτερη επιχειρηματική πλατφόρμα στην Ευρώπη για τη βιομηχανία ηλεκτρονικών παιχνιδιών, φέρνει σε επαφή ένθερμους παίκτες, εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο καθώς και διεθνείς εκθέτες – τόσο από κοντά στο χώρο διεξαγωγής όσο και ψηφιακά από οπουδήποτε στον κόσμο.

Οι επισκέπτες μέσα από 6 τμήματα, cosplay village, retro area, gamescom campus area, family & friends, indie area και merchandise area, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν εκτός των άλλων:

- Πάνω από 200 κονσόλες παιχνιδιών.

- Οικιακούς υπολογιστές

- Φορητές συσκευές και αυτοματισμούς από τέσσερις δεκαετίες.

- Ευκαιρίες καριέρας και κατάρτισης στον κλάδο των παιχνιδιών.

- Νέες τεχνολογίες για όλες τις ηλικίες.

- Καινοτόμους και δημιουργικούς τίτλους παιχνιδιών από διεθνείς προγραμματιστές.

- Αξεσουάρ και αναμνηστικά για νέα αλλά και κλασικά παιχνίδια.

Στην τελευταία επιτυχημένη διοργάνωση της gamescom, όπου αποτέλεσε τόπο συνάντησης της διεθνούς κοινότητας, της καινοτομίας και των επιχειρήσεων, συγκεντρώθηκαν 1.227 εκθέτες παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις καινοτομίες τους σε 320.000 επισκέπτες από 116 χώρες.

Η προπώληση εισιτηρίων για την gamescom 2024 έχει ήδη αρχίσει, με τις κάρτες εισόδου να είναι διαθέσιμες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έκθεσης στον σύνδεσμο: https://www.gamescom.global/en/tickets.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την gamescom, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 027, E-Mail: koelnmesse@ahk.com.gr ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.gamescom.global/en.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ