Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Απίστευτη παραδοχή Αποστολάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ: Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα;


Νέες αναταράξεις αναμένεται να προκαλέσει η απιστευτη παραδοχή του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελου Αποστολάκη, που σχολιάζοντας την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, υποστήριξε ότι «όλα τα κόμματα έχουν μαύρα».

«Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός», είπε ο κ. Αποστολάκης στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά».


Η τοποθέτηση του κ. Αποστολάκη έρχεται μετά τη μετωπική επίθεση του Στέφανου Κασσελάκη προς τον Αλέξη Τσίπρα, που προανήγγειλε το τέλος του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ και άφησε αιχμές για την οικονομική διαχείριση, λέγοντας ότι παρέλαβε... χάος, καθώς το κόμμα, όπως λέει, δεν έχει οφειλές σε τράπεζες, αλλά έχει πολύ μεγάλα ανοίγματα σε προμηθευτές. 

«Κυκλοφορεί απίστευτο μαύρο χρήμα στα κόμματα στη χώρα μας. Μου λένε πολλοί: "πάρε κι εσύ, δεν βγαίνει αλλιώς. Έτσι είναι η Ελλάδα". Λοιπόν - Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα. Δεν θα έχει άγνωστες πηγές χρηματοδότησης» ήταν η φράση του κ. Κασσελάκη στην ανάρτησή του στο Χ, προαναγγέλλοντας απολύσεις, τις οποίες αποκάλεσε «επίπονη διαδικασία εξορθολογισμού». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ