Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Νέα πρόταση της Τζένοα για Κοτάρσκι σύμφωνα με τους Ιταλούς


Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο έκανε γνωστό πως η Τζένοα έκανε νέα προσφορά στον ΠΑΟΚ κατάτι βελτιωμένη, αλλά στην ίδια λογική με την πρώτη πρόταση που είχε καταθέσει και είχε απορρίψει ασυζητητί ο Δικέφαλος.

Ο Ιταλοί βρίσκονται σε αναζήτηση βασικού τερματοφύλακα μετά την συμφωνία τους με την Ίντερ για την πώληση του βασικού τους κίπερ, Ζόζεπ Μαρτίνεθ αντί 15 εκατ. ευρώ και ο Ντόμινικ Κοτάρκσι των «ασπρόμαυρων» είναι από τις πρώτες τους επιλογές.
Η πρώτη τους πρόταση στον ΠΑΟΚ ήταν ύψους 3 εκατ. ευρώ συν τον δανεισμό του Γιεμπόα, ενός 24χρονου Ιταλού επιθετικού, που πέρασε την περσινή σεζόν ως δανεικός σε Μονπελιέ και Σταντάρ Λιέγης (29 συμ. 7 γκολ και 2 ασίστ). Η απόρριψή της έκανε τους Γενοβέζους να επιστρέψουν με νέα προσφορά στην οποία αύξησαν τα χρήματα που δίνουν στον ΠΑΟΚ στα 4 εκατ. ευρώ ενώ φαίνεται πως κράτησαν και τον Γιεμπόα, αλλά αυτή τη φορά δεν τον πρότειναν με την μορφή δανεισμού, αλλά ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Ο Ντι Μάρτζιο δεν ανέφερε αν υπήρξε κάποια απάντηση από τον «δικέφαλο του βορρά», όμως σίγουρα πρόκειται για μία πρόταση που δεν είναι ικανή να τον πείσει να παραχωρήσει τον βασικό του τερματοφύλακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ