Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Μια απόδειξη του 2022 τον άφησε άφωνο: Οι τιμές έχουν πάει στον «Θεό»


Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένας άνδρας όταν βρήκε μια απόδειξη του 2022 καθώς διαπίστωσε την εκτόξευση των τιμών.

Οι τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης έχουν εκτοξευτεί το τελευταίο διάστημα με τους καταναλωτές να διαμαρτύρονται καθώς δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν. Ένας TikToker στις ΗΠΑ έθιξε το ζήτημα της ακρίβειας μέσα από ένα βίντεο, όταν βρήκε μια απόδειξη του 2022.

Ο Dakota Neifert στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του διαπίστωσε ότι οι τιμές στα ψώνια του σούπερ μάρκετ έχουν τετραπλασιαστεί συγκριτικά με το 2022. Στην απόδειξη υπήρχαν 45 προϊόντα που του κόστισαν 126 δολάρια.

«Ψώνια ενός ολόκληρου μήνα, μόνο για εμένα», λέει ο Neifert. Επειδή η εφαρμογή του σούπερ μάρκετ του έδινε τη δυνατότητα να στείλει την παραγγελία εκ νέου, αποφάσισε να την προχωρήσει για να δει το σύνολο.

«Είστε έτοιμοι να εκνευριστείτε;», ακούγεται να λέει ο νεαρός TikToker στο βίντεο. Η ίδια παραγγελία λοιπόν σήμερα κοστίζει 414 δολάρια. «Αυτό είναι τέσσερις φορές περισσότερο», λέει σοκαρισμένος ο Neifert.

«Συνήθιζα να ξοδεύω 180 δολάρια για δύο εβδομάδες για την τετραμελή οικογένειά μου και τον σκύλο. Τώρα ξοδεύω πάνω από 430 δολάρια και προσπαθώ να σκεφτώ τι άλλο μπορώ να κόψω. Λυπάμαι παιδιά δεν έχει σάλτσα μπάρμπεκιου», έγραψε ένας χρήστης κάτω από το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ