Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

"Επί Τόπου": Όλα τα νέα στοιχεία για την υπόθεση Λύτρα, σήμερα στο OPEN


Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στις 09:50 στο OPEN με όλα όσα μας ενδιαφέρουν, μας απασχολούν και θέλουμε να ξέρουμε. Ρεπορτάζ, ενδελεχή έρευνα και αποκαλυπτικά στοιχεία που ρίχνουν φως σε πολύκροτες υποθέσεις.

Σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου στις 09:50, η εκπομπή έχει όλο το ρεπορτάζ για τον φαντασμαγορικό ημιτελικό του «JUST THE TWO OF US». Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε βλέπουμε όλα όσα έγιναν μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες στο λαμπερό show. Ποιοι προκρίθηκαν και ποιες ήταν οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν;

Στη συνέχεια, το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» παρουσιάζει αποκλειστικά στοιχεία για την υπόθεση Λύτρα. Πώς είναι η ζωή του στη φυλακή, γιατί θα μεταφερθεί σε άλλη φυλακή αλλά και οι απειλές που δέχτηκε από τους συγκρατούμενούς του. Όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Ακόμα, η εκπομπή φέρνει στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση του πασίγνωστου ποινικολόγου που κατηγορείται από την 43χρονη δικηγόρο για ξυλοδαρμό. Τι αναφέρεται στις μηνύσεις, όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ