Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Ειδικοί εικάζουν ότι ανακάλυψαν μυστικές πύλες σε αρχαίο φαράγγι στην Αριζόνα: Τα απόκοσμα πλάνα με UFO


Απίστευτα πλάνα εμφανίστηκαν που δείχνουν πολλά αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) σε ένα μυστηριώδες αρχαίο φαράγγι, όπου οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι βρήκαν στοιχεία για πύλες. Το απόκοσμο αυτό φαινόμενο παρουσιάστηκε την Τρίτη στο επεισόδιο του History Channel με τίτλο «Beyond Skinwalker Ranch».

Ο βετεράνος δημοσιογράφος Paul Beban και ο πρώην πράκτορας της CIA, Andy Bustamante, οι οικοδεσπότες της εκπομπής, ταξίδεψαν στο Rock Art Ranch, ένα ιδιωτικό ράντσο βοοειδών στη βόρεια Αριζόνα, για να ερευνήσουν χιλιάδες αρχαία πετρογλυφικά των Ινδιάνων της Αμερικής. Η περιοχή αυτή, που θεωρείται ιερή, δημιουργήθηκε από τους ιθαγενείς πριν από 13.000 χρόνια και αποτελεί εδώ και καιρό αντικείμενο ίντριγκας για τους ερευνητές.


Τα πετρογλυφικά στο Rock Art Ranch μελετώνται εδώ και χρόνια, με ορισμένους ειδικούς να υποστηρίζουν ότι περιέχουν ενδείξεις για απόκοσμα φαινόμενα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι Beban και Bustamante καθοδηγήθηκαν από τους πρωταγωνιστές του «Secret of Skinwalker Ranch», τον αστροφυσικό Travis Taylor και τον επικεφαλής ερευνητή Eric Bard. Οι Taylor και Bard προέτρεψαν τους ερευνητές να εξετάσουν τα βαθύτερα νοήματα των πετρογλυφικών και τα μηνύματα που μπορεί να μεταφέρουν.

Ο Travis Taylor, ένας διάσημος αστροφυσικός που έχει συνεργαστεί με τη NASA σε έρευνες για UFO, μοιράστηκε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την περιοχή. Εξήγησε ότι οι ιθαγενείς μπορεί να χρησιμοποιούσαν τα συστήματα σπηλαίων ως σύστημα πύλης, υπονοώντας ότι «μέρη όπως αυτά μπορεί να είναι μια πόρτα ή ένα παράθυρο για κάπου αλλού».


Το επεισόδιο ανέδειξε εντυπωσιακά πλάνα από τα υποτιθέμενα UFO. Η περιοχή συνεχίζει να γοητεύει ερευνητές και λάτρεις της, καθώς εξερευνούν την πιθανότητα ότι αρχαίοι πολιτισμοί μπορεί να είχαν επαφή με άλλες διαστάσεις ή εξωγήινα όντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ