Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Δραματικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που η γη «καταπίνει» γήπεδο ποδοσφαίρου


Το βίντεο που καταγράφει το περιστατικό δείχνει το πράσινο χλοοτάπητα να καταρρέει απροσδόκητα, ενώ ένας στύλος απορροφάται από το έδαφος.

Ένα δραματικό βίντεο ήρθε στην επιφάνεια που δείχνει μια τεράστια καταβόθρα να καταπίνει το κέντρο ενός γηπέδου ποδοσφαίρου στο Ιλινόις, αφήνοντας την τοπική κοινότητα σε κατάσταση σοκ. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στο Gordon F. Moore Park στο Alton.

Το Gordon F. Moore Park, μια εκτεταμένη ιδιοκτησία 704 στρεμμάτων, διαθέτει 19 γήπεδα ποδοσφαίρου και ποδοσφαίρου που φιλοξενούν τακτικά αθλητικούς αγώνες νέων και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Η ξαφνική εμφάνιση της καταβόθρας προκάλεσε ανησυχίες για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων του πάρκου.
«Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο», παρατήρησε ο αθλητικός διευθυντής Brian Hoener σε συνέντευξή του στην Alton Telegraph. Τόνισε την εγγύτητα του συμβάντος με την καλοκαιρινή κατασκήνωσή τους, η οποία είχε πραγματοποιηθεί στο πάρκο μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ABC 7 Chicago, η καταβόθρα έχει βάθος περίπου 9 μέτρα και πλάτος 30 μέτρα. Οι αξιωματούχοι απέδωσαν την καταβόθρα στην κατάρρευση ενός υπόγειου ορυχείου. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς από το περιστατικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ